Kérdés nélkül nyerte meg a Megyei Kupát az SBTC

A megye egy bajnoka már az első félidőben lerendezte a Mátraterenyét.

Szerdán döntőjéhez érkezett a Megyei Kupa 2018-as idénye, Mátranovákon csapott össze a sorozatban legtovább jutó Mátraterenye és az SBTC. A találkozó érdekessége volt, hogy saját pontvadászataikban már egyaránt bajnoki címet szerző, remek formában állomásozó csapatok mérhettek össze tudásukat a fináléban.

Persze ahogy azt sejteni lehetett, teljes mértékben beigazolódott a papírforma, minden kétséget kizáróan húzta be a serleget Csatlós Tamás nagy elánnal ringbe szálló legénysége. A fekete-fehérek már az első félidőben eldöntötték az érdemi kérdéseket, bár a ‘terenyeiek is becsülettel küzdöttek, megtették, ami tőlük telik, nem volt esélyük. A második felvonásban aztán legalább a szépítés összejött Jánosi Iván fiainak, a meccs egészét komolyan vevő ‘tarjániak azonban szintén nem lankadtak, ami azt eredményezte, hogy a mesterötösig jutó Tarlósi Milán vezérletével nyolc-egyes sikerrel ütötték le ellenfelüket.

Megyei Kupa, döntő:

Mátraterenye-SBTC 1-8 (0-5)

Helyszín: Mátranovák, 300 néző. Vezette: Chikán P. (Varga G., Gordos Á.)

Mátraterenye: Kuris – Pál A., Horváth Sz. (Nágel), Dániel Z., Stark – Komka (Babják), Lengyel (Határ), Bartha (Tóth Zs.), Molnár G. – Bujtár, Pál G. (Ottmár). Vezetőedző: Jánosi Iván.

SBTC: Végh (Tóth-Bucsek) – Czigler (Boros), Sulcz, Híves (Sárközi), Szabó G. – Bakos, Illés E., Tóth M., Bata – Tarlósi P. (Földi), Tarlósi M. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Pál G., ill. Tarlósi M. (5), Boros, Bata, Bakos

Jánosi Iván: – Sokkal jobb csapattól kaptunk ki, erőnlétben maximálisan ott voltak, ők előbbre tartanak, kombinatívabban játszottak, míg mi nem tudtuk kihozni a labdát, hanem középpályán eladogattuk, így nem tudtunk támadást felépíteni. Sajnos sok gólt egyéni hibából kaptunk, de ez benne van a labdarúgásban. A második félidőben már jobbak voltunk, voltak cserék, akik jól szálltak be. Gratulálok a csapatomnak az eddigi szezonbeli teljesítményhez és hogy eljutottunk a döntőig. Sok sikert kívánok a Stécének az osztályozóhoz, vegyék sikeresen az akadályt!

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a kupagyőzelemhez! Hamar eldöntöttük a mérkőzést. Sok sikert kívánok a Mátraterenyének a megyei első osztályhoz!

error: Content is protected !!