Karácsony alkalmából adományozott az SBTC

Gabi

Egy gyermekotthonnak és egy állatvédő egyesületnek kedveskedtek a salgótarjáni csapat labdarúgói.

Még a múlt hétvégén egy nemes kezdeményezéssel hívta fel magára a figyelmet a megyei első osztályt vezető SBTC, a klub futballistái ugyanis úgy határoztak, emberi oldalukat is megmutatván, házon belüli adománygyűjtést kezdeményeznek. Végül a fekete-fehérek valamennyi focistája támogatta az ötletet, az összegyűlt összegből pedig a Bátonyterenyei Gyermekotthonnak, illetve a Mancs Menedék Állatvédő Egyesületnek kedveskedtek, az előzetes egyeztetések alapján hasznosnak ítélt ajándékokat  a csapat öt tagja adta át az említett szervezeteknek.

Adni jó, a salgótarjáni egyesület sok más klubnak példát mutatott emberségből! Kiemelendő, mindkét csoport várja a további segítségeket!

Mancs Menedék Állatvédő Egyesület: Adószám: 19099967-1-12. Bankszámlaszám (K&H Bank): 10400786-50526887-84551008. IBAM: HU54 1040 0786 5052 6887 8455 1008. SWIFT: OKHB HU HB.Paypal: mancsmenedek@gmail.com.

Next Post

Nem fognak unatkozni a kispályás foci nógrádi szerelmesei

Bátonyterenyén, Balassagyarmaton, illetve Salgótarjánban is pénteken és szombaton pályán lesznek a csapatok, vasárnap kerül sor az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntőjére. A hétvége utolsó napjain igazi nagyüzemre kerül sor megyénk különféle kispályás bajnokságaiban. Bátonyterenyén, Balassagyarmaton, illetve Salgótarjánban egyaránt pénteken és szombaton is rendeznek meccseket, vasárnap pedig jöhet a hab a […]
error: Content is protected !!