Juhász Tamás Emléktornát rendeztek Karancslapujtőn

Az eseménnyel a falu csapatának egykori törzsszurkolója előtt tisztelegtek a jelenlévők.

A múlt hétvégén került lebonyolításra Karancslapujtőn a már hagyományosnak mondható Sportnap. Az idei eseményen a település egykori lelkes törzsszurkolójára, a harminchét évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhász Tamásra emlékeztek a jelenlévők. A hajdani drukkert nagy tiszteletben tartotta faluja, mindenki szerette a “Pocakos” becenévvel illettet sportembert, így ettől a esztendőtől kezdődően Juhász Tamás Emléktornára keresztelték a község rendezvényét.

A jó ideje a nap főszervezőjének számító Szőrös Krisztián családjával és pár segítőjével már reggel hat órától a futballpályán szorgoskodott, hogy valamennyi résztvevő számára jól sikerüljön az esemény, reggel szendvicsek, üdítők várták a látogatókat. Ezt követően kezdődhetett a gyerekfoci és az utcabajnokság, míg a kisebbeknek arcfestés és lovaglás nyújtott szórakozást. Délután jól elkészített babgulyás és finom sütemények fogadták a megjelenteket.

A kupát végül az Anyócák és Apócák fedőnevű brigád nyerte. A nap zárásaként hozták tető alá a Karancslapujtő-Karancsberény öregfiúk mérkőzést, ami egykoron “Pocakos” kedvenc meccse volt. A rendezvényért felelős személyeknek sikerült egy remek napot kivitelezni. A jelenlévők Romhányi Tamás tolmácsolásában köszönetüket fejezik ki falu önkormányzatának, a felajánlóknak, de legfőképpen Szőrös Krisztiánnak és kis csapatának.

error: Content is protected !!