,,Izgatottan várom az új szerepkört”

Gabi

A Mátraterenye irányítását játékos-edzőként átvevő Bujtár Tamás reméli, pozitív irányba tudja továbbvinni csapatát.

Ahogy arról pár nappal ezelőtt már beszámoltunk, Romhányi Tamás helyett Bujtár Tamás vette át a már lezárt szezont a harmadik helyen befejező Mátraterenye SE irányítását. A friss történések kapcsán kérdeztük az együttesét immáron játékos-edzőként segítő riportalanyunkat.

– Hamarosan új szerepkörben is kipróbálhatja magát. Milyen gondolatokkal vág bele az edzősködésbe?

– Köszönöm a kérdést – kezdte Bujtár Tamás. Már hét éve focizok Mátraterenyén és izgatottan várom az új szerepkört itt. Remélem, hogy az évek alatt szerzett tapasztalataimat, amit korábban az edzőimtől és a pályán szereztem, pozitív irányba viszi majd a csapatot. Igyekszem minden tudásomat bevetni, bízva abban, hogy sikeresen zárjuk a következő szezont.

– Játékosként mi a véleménye arról, hogy le lett zárva a bajnokság?

– Természetesen nem örülünk ennek a helyzetnek, illetve hogy nem tudtuk végigjátszani az egész bajnokságot, mert úgy gondolom, több volt még ebben a csapatban.

– Vajon mennyire eshetett vissza a társaság akár mentálisan vagy fizikálisan ebben a nem szokványos időszakban?

– Én és a játékosok is mindenképp azon leszünk, hogy a lehető legjobb formába kerüljünk, pontosabban, eddig is azon voltunk, mert mindenkinek hetekre lebontva ki lett adva a “házi feladat”.

– Önök hogy állnak az edzések újbóli engedélyezéséhez?

– Már két hete elkezdtük az átmozgató edzéseket kisebb csoportokban. Az elkövetkezendő hetekben pedig heti két edzés és hétvégi edzőmeccsek is szerepelnek a programban. Szombaton már edzőmeccset játszunk az Építők KC-vel, május 30-ára pedig Bernecebarátira kaptunk meghívást.

– Milyen mozgásra kerülhet sor a játékoskeretben?

– Ami biztos, hogy négy játékos távozik a keretből. Öt játékossal pedig már megegyeztünk. Határ István és Sipkó Bence Karancslapujtőről térnek vissza hozzánk. Földi Balázst, Znamecz Norbertet és Nagy Richárdot a Cered csapatától sikerült magunkhoz csábítani.

Next Post

Kedden a BSE-nél is megkezdik a közös munkát

Az NB III Keleti-csoportjának lezárt kiírását újoncként kilencedik helyen befejező ‘gyarmatiak csak minimális változtatásokban gondolkodnak a nyár során. Ahogy a megyei bajnokságokat, a közelmúltban az NB III csoportjait is hivatalosan lezárta az MLSZ. A mögöttünk hagyott hetekben a felfüggesztésnél a Keleti-régió kilencedik pozícióját birtokló BSE játékosai egyéni edzésekkel vészelték át […]
error: Content is protected !!