Ismét szlovák harmadosztályú csapatot tréfált meg az SBTC

A megye egyes éllovas szerdai edzőmérkőzésén a Füleket fektette két vállra.

Szerdán negyedik téli előkészületi találkozóján képviseltette magát a megye egyben listavezető SBTC, soros hangolódásán ismét szlovák harmadik vonalbeli ellenfél várt a fekete-fehérekre, akik ezúttal az említett liga Közép-csoportjának hetedik helyén telelő Füleket fogadták a Tóstrandi Sporttelepen.

A házigazdák végül ezúttal is megsüvegelendő sikert könyvelhettek el, ráadásul győzelmük értékét növeli, hogy megint egy masszív riválist gyűrtek le. A szünetre kettő-egyes fórral mehettek a ‘tarjániak, majd ugyan a pihenő után másodszorra is egyenlítettek a vendégek, a nógrádi gárda négy-kettőre elhúzott, és a látogatók válasza már csak szépítésre volt elegendő. Szombaton délelőtt tíz órától az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE otthonában játssza majd le következő edzőmérkőzését Rubint Richárd legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Füleki TC 4-3 (2-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Salgótarjáni BTC: Végh (Kanyó) – Bakos (Simó A.), Zsély, Grajzel (Czutor), Szeles (Simó L.) – Illés E., Sárközi (Tóth M.), Fülöp A. (Stark) – Tarlósi P., Novák N., Bata (Kótai). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Novák N., Sárközi, Fülöp A., Kótai

error: Content is protected !!