Így őrizte meg hibátlan mérlegét az SBTC

Gabi

Videós összefoglaló a megye egy éllovasának szécsényi győzelméről.

Mint arról szöveges formában már beszámoltunk, a megye egy tizennegyedik körében megrendezésre kerülő találkozón a a bajnokságát hibátlanul vezető SBTC egy-nullás sikert aratott a korábban odahaza még veretlen Szécsény otthonában.

A kiegyenlített küzdelemben jó darabig nem esett gól, a 83. percben járva viszont Bata Gábor szép lövése kötött ki a kapu bal oldalában, ami azt jelentette, a ‘tarjániak a már említett arányban múlták felül harapós riválisukat. A nagy csatát hozó ütközetről videós összefoglaló is készült, tekintse meg a mérkőzés érdemi pillanatait.

Next Post

A megye kettő és a megye három vasárnapi eredményei

Mindkét osztályban befejeződött az aktuális forduló. Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló, felnőtt, vasárnap: Vizslás-Kisterenye 1-4 Zagyvaróna-Mihálygerge 1-1 Tar-Buják 2-1 Lucfalva-Ságújfalu 2-1 Még szombaton történt: Kazár-Mátraverebély 1-1 Magyargéc-Mátraterenye 3-7 Jobbágyi-Karancskeszi Karancs United 3-0 Megyei II. osztály, Nyugati-csoport, 17. forduló, felnőtt, vasárnap: Bánk-Bercel 1-1 Varsány-Szügy 1-3 Nőtincs-Nógrádsáp 3-0 Patak-Rétság 1-0 Még […]
error: Content is protected !!