Hivatalos értesítést kapott Amatőr Kupabeli érdekeltségéről az SBTC

Gabi

A nógrádi csapat május 7-én csaphat majd össze a Szarvassal.

Még nagyjából másfél hónappal ezelőtt elsőként számoltunk be a hírről, hogy 2020-ban Amatőr Kupa döntőt játszhat a jövőre fennállásának századik évfordulóját ünneplő SBTC. A napokban végérvényesen hivatalossá vált, hogy a nógrádi csapat valóban érdekelt lesz az említett párosításban, május 7-én, egy egyelőre még ismeretlen fővárosi stadionban csaphatnak majd össze a fekete-fehérek a Békés megyei Szarvassal. A centenáriumi körítésbe abszolút beleillő rangos mérkőzés mellett szintén nem elhanyagolható tény, hogy a párbaj győztese kétmillió forinttal gazdagodik, de a vesztes sem szomorkodhat majd, hiszen azon túl, hogy az egyébként a női Magyar Kupa fináléját megelőző meccset a televízió is közvetíti, egymillió forint egészen biztosan üti majd az alulmaradó oldal markát is.

Utoljára amúgy 2007-ben vívhatott szűkebb pátriárkánk együttese hasonló összecsapást, akkor a Sport TV Kupáért lebonyolított mérkőzésen a Berkenye kikapott a Kókától, korábban pedig, még 1983-ban, a Szabad Föld Kupában a Romhány elbánt a Vasvárral. Reméljük, a salgótarjáni alakulat is minél pozitívabb végkifejlettel lesz majd képes abszolválni ezt a kifejezetten érdekesnek kinéző, nem mindennapi ütközetet és Rubint Richárd legénysége felteszi majd a koronát a közelgő jubileumi esztendőre.

Next Post

Lezajlott a balassagyarmati selejtező a V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupán

A Diósjenő, az Észak Kapuja, a Mohora és a T-Cad jutott tovább a december 29-ei salgótarjáni fináléba. Szombaton a balassagyarmati selejtezővel kezdetét vette az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa. Az évről-évre egyre színesebbé váló sorozat első játéknapján négy csoportban, húsz csapat mérte össze tudását, végül pedig a Diósjenő, az Észak Kapuja, […]
error: Content is protected !!