Heves megyei ellenfelekkel játszott edzőmérkőzését a Héhalom és a Palotás

Győri Zoltán csapata legyőzte a Pétervásárát, míg Jele Zoltán legénysége ikszelt a Heréddel.

Szombaton két nógrádi alakulat, a Héhalom és a Palotás is pályára lépett az Imola-Hírlap Téli Kupa keretein belül, a Hatvanban sorra kerülő gyakorló meccseken előbbi gárda a Heves megyei első osztály negyedik helyén telelő Pétervásárával, míg utóbbi brigád az említett bajnokság hatodik pozícióját elfoglaló Heréddel mérte össze tudását. Végül jó eredményekkel zártak szűkebb pátriárkánk képviselői, Győri Zoltán társulata az öt gólig jutó Polácsek vezérletével győzött, Jele Zoltán együttese pedig remizett ellenfelével. Lássuk a részleteket!

Imola-Hírlap Téli Kupa, “E” csoport:

Héhalom SE-Pétervására SE 6-3 (2-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Héhalom SE: Kovács Á. – Szívós, Nagy Á., Abért, Kolarovszki – Baranyi, Földi – Varanyeczki, Tasnádi (Lakatos), Balogh D. – Polácsek. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Polácsek (5), Balogh D.

Győri Zoltán: Sikerült végig higgadnak maradnunk, büszke vagyok a csapatra. A játék minden percét élveztük, és nagyon örülök, hogy győzelemmel tudtunk kezdeni. A heti edzésmunka miatt fáradtak voltak a lábak, a második játékrészben voltak is nehezebb pillanataink ez miatt, de ez ebben a periódusban teljesen normális. Gratulálok a játékosoknak a magabiztos győzelemhez!

Palotás SE-Heréd LC 1-1 (1-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Palotás SE: Hepp – Sipos, Mladoniczki, Hadrik, Kurcsik – Kotasz T. (Jambrich B.), Jambrich S. – Szabó I. (Gyurcsek), Török, Veres – Dallos. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Török

Jele Zoltán: – Jó iramú mérkőzést játszottunk, ami jól szolgálta a felkészülésünket, de ismét bebizonyosodott, ami jellemző volt ránk ősszel, a helyzeteinket nem tudjuk kellőképpen kihasználni.

error: Content is protected !!