Héhalmon már meg is kezdték a csapatedzéseket

Gabi

Győri Zoltán vezetőedző szerint több játékosa is jelentős súlyfelesleggel vágott neki az újbóli közös munkának.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes csapatok edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a negyedik helyen befejező Héhalom SE-t irányító Győri Zoltánnal folytatjuk.

Győri Zoltán: – Én másképpen oldottam volna meg a bajnokság befejezését, ez a játék nélküli lezárás szerintem igazságtalan. Ha már az edzéseket megengedi az új szabályozás, akkor a zárt kapus meccseket miért nem? Egyébként értem én, de most kicsit a hónapok óta bezárt sportoló beszél belőlem, akinek elvették a játékát! Nehéz döntés volt és biztos alaposan átgondolták. Mivel enyhítettek az intézkedéseken és a csapat részéről nagy volt az igény az újrakezdésre, így hétfőn napon már edzést tartottunk. Amint láttam, el kellett kezdeni a közös tréningeket, hiszen sok játékosunk jelentős súlyfelesleggel rendelkezik. Egyelőre heti két alkalommal jövünk össze, aztán majd meglátjuk a továbbiakban, hogy miképpen változik a helyzet. Mi a téli szünetben is összejártunk alkalmanként, szerintem ez a nyáron is hasonlóképpen lesz. Mindenkit megvisel a helyzet, de ez az enyhítés jókor jött. A hétfői mozgástól jó pár napig izomfájdalmak lehettek, de majd szépen-lassan visszanyeri mindenki a régi formáját. Mindig hat hét felkészülési idővel tervezek, tehát a bajnoki rajt függvénye, a következő szezon előtt mikor kezdjük az érdemi munkát.

Next Post

Az SBTC 100 Alapítvány árverésében vállal fontos szerepet weboldalunk

Szombattól kezdődően, egészen június 9-ig licitálhatnak majd az érdeklődők a értékes relikviákra honlapunk hivatalos Facebook-profilján. A közelmúltban egy megtisztelő felkérés érkezett weboldalunkhoz az SBTC 100 Alapítvány részéről, amit a lehetőséget megköszönve, el is fogadtunk. Szombaton délelőttől kezdődően, egészen június 9-ig egy árverésben fogunk segédkezni hivatalos Facebook-oldalunkon, egymást követően értékes relikviákra […]
error: Content is protected !!