Három nógrádi csapat is hevesi riválisokkal találkozott

Ikszelt a Héhalom, kikapott a Palotás és a Mátraterenye.

Három megye egyes gárdánk is egy Heves megyei téli nagypályás tornán szerepel a téli időszakban. Az előző hétvégén újabb mérkőzéseken estek túl a szóban forgó társulatok, ezúttal nem túl pozitív végkifejletekkel. A Héhalom ikszelt, míg a Palotás és a Mátraterenye kikapott.

Imola-Hírlap Téli Kupa, “E” csoport:

Héhalom SE-Heréd LC 2-2 (2-2)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Héhalom SE: Darabont (Kovács Á.) – Balogh D., Nagy Á., Nagy Sz., Kolarovszki – Földi, Baranyi, Varanyeczki, Gál (Duhonyi) – Balog B. (Kis S.), Polácsek. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Baranyi, Balog B.

Győri Zoltán: – Igazságos döntetlen született, hiszen itt is-ott is voltak helyzetek. Talán, ha a szabályos gólunkat a 90. perc környékén megadja a spori, akkor még igazságosabb lett volna az eredmény. Sok sikert kívánunk a Heves megyei küzdelmekhez a Heréd csapatának. 

Pétervására SE-Palotás SE 3-1 (1-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Palotás SE: id. Kotasz T. – Sipos (Kotasz G.), Mladoniczki, Hadrik, Kurcsik – ifj. Kotasz T. (Kotasz E.), Jambrich S., Ocsovszki, Török, Veres (Gyurcsek) – Dallos. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Török

Jele Zoltán: – A múltkorihoz képest gyengébbre sikerült a játékunk, de úgy gondolom, ez a felkészülés közepén normális. Sokkal több önbizalom és a támadó harmadban jóval több kreativitás kell az elkövetkezendőkben. Gratulálunk az ellenfélnek.

Imola-Hírlap Téli Kupa, “F” csoport:

FC Hatvan felnőtt/U19 vegyes-Mátraterenye SE 1-0 (1-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Mátraterenye SE: Csák – Zsély D., Zsély B., Miklós M. (Novota), Bozó – Babka, Lengyel, Romhányi, Horváth Sz. (Komka) – Bujtár, Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Romhányi Tamás: – Helyenként jól fociztunk, de rengeteget hibáztunk elől és hátul is. Elég sok munka volt most a lábakban, ezért fáradtabban mozogtak a játékosok. Ez nem mentség arra, hogy kikaptunk. Úgy érzem, picit lekezeltük a fiatal ellenfelünket, ami meg is bosszulta magát. A felkészülésünket jól szolgálta ez a meccs, ebből is tanulnunk kell.

error: Content is protected !!