Győzelemmel mutatkozott be az Érsekvadkert új edzője

A megye egyes gárda irányítását nemrégiben átvevő Balogh Balázs úgy érzi, egyre inkább összecsiszolódik csapata.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Varga Balázs nem folytatja a munkát a megye egy ötödik pozícióját elfoglaló Érsekvadkert élén, helyét Balogh Balázs veszi át. Időközben idei első előkészületi mérkőzésen is túlesett a még a dobogóról sem lemondó társaság, a csapat újdonsült vezetőedzője eddigi tapasztalatait illetően osztotta meg velünk gondolatait.

Balogh Balázs: – Január 16-án kezdtük el a felkészülést a tavaszi szezonra, heti két alkalommal edzünk. Egyelőre az iskola tornatermében készülünk, ahol az erőnlétre, valamint a gyorsaság fejlesztésére helyezzük a fő hangsúlyt. Az eddigi tapasztalatok alapján a srácok vevők az újfajta edzésmunkára. Az edzés látogatottság eddig kiváló, amit változatos feladatokkal, gyakorlatokkal próbálok minél tovább fenntartani. Ez egy új helyzet a játékosok, valamint az én szempontomból is. Annyiban könnyű volt a helyzetem, hogy külön nem kellett senki sem bemutatkoznom, mivel a csapat nagy részével együtt játszottam, valamint évek óta technikai vezetőként segítem az egyesületet. Úgy érzem, hogy kezdünk egyre jobban összecsiszolódni, de ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés, vagyis majd a tétmérkőzéseken fog eldőlni, hogy mennyit is ér a közös munkánk. Már le is játszottuk első felkészülési mérkőzésünket az Újpest U19-es csapata ellen. A meccs elején mi birtokoltuk többet a labdát és gyorsan kétgólos előnybe kerültünk. Ezután sajnos teljesen szétesett a játékunk, és az újpesti fiatalok átvették a találkozó irányítását. A második félidőben sem változott a játék képe, ennek ellenére újabb gólt tudtunk szerezni. A meccs vége felé már többen elkészültek az erejükkel, ezt az ellenfél az utolsó öt percben két góllal is büntette. Összességében első edzőmérkőzésnek tökéletes volt, sportszerű, jó edzettségi állapotban lévő csapatot tudtunk felülmúlni. A kilencven perc rávilágított néhány hiányosságunkra, amit a bajnokság kezdetéig remélhetőleg ki tudunk javítani. Folytatás február 3-án Budapesten, a Budai FC U19-es alakulata ellen.

Előkészületi mérkőzés:

Újpest U19-Érsekvadkert 2-3

Érsekvadkert: Deme – Terenyei, Varga M., Szenográdi, Molnár M. – Földvári, Lami, Szabó L. – Holman, Balga L., Mátyás P. Csereként léptett pályára: Gréczi. Vezetőedző: Balogh Balázs.

Gól: Lami (2), Szabó L.

error: Content is protected !!