Győzelemmel lépett fel a második helyre az SBTC

Az éllovas Héhalomtól már csak egypontos hátrányban lévő ‘tarjániak papírforma sikert arattak a Szécsénnyel szemben.

Szerdán még a hatodik körből a hazaiak Magyar Kupa érdekeltsége miatt elhalasztásra kerülő mérkőzést pótoltak be a megye egyben, a jó formában lévő SBTC a mostanában gyengélkedő Szécsényt fogadta a Szojkfa Ferenc Stadionban. A mérkőzésen végül bejött a papírforma, a fekete-fehérek gyengébb teljesítménnyel is három góllal diadalmaskodtak, így a listavezető Héhalomtól egy ponttal lemaradva felléptek a tabella második helyére.

START-HIBO Megyei I. osztály, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Salgótarjáni BTC-Szécsény VSE 3-0 (2-0)

Vezette: Nyerges K. (Makovinyi Z., Bakos T.)

Salgótarjáni BTC: Végh – Bakos (Simó L., 78.), Telek, Grajzel, Szeles P. – Novák N. (Bata, 46.), Sárközi (Rabb, 86.), Illés E. (Fülöp A., 46.), Tarlósi P. (Boros, 60.) – Tarlósi M., Gazdag. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Szécsény VSE: Csampa – Varga P. (Szeles B., 46.), Farkas, Nagy M., Szántó (Velki, 32.) – Horváth P., Novák J. (Horváth Cs., 27.), Juhász, Móricz, Strihó (Szintai, 72.) – Oláh T. (Langa, 75.). Játékos-edzők: Kelecsényi Gábor, Novák János.

Sárga lap: Telek, Fülöp A., ill. Móricz

Gól: Grajzel (9.), Tarlósi M. (21.), Gazdag (74.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Rubint Richárd: – Most nagyon kevés pozitívumot tudok mondani. Az egyik, hogy megvan a három pont, a másik, hogy nullára lehoztuk a mérkőzést és nem kaptunk gólt, a harmadik pedig, hogy kezdőként kapott szerepet egy tizenhat éves belsővédő, Telek Ádám, mellette pedig még két ifista is lehetőséghez jutott. Sajnos azonban a játék nem volt túl jó. Az első félidő mondjuk nagyjából rendben volt, de lassan fociztunk, ebben a lagymatag tempóban pedig sok volt a rossz passz. Ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, melyek közül csak hármat tudtunk értékesíteni. Gratulálok a csapatnak. Megyünk tovább!

Kelecsényi Gábor: – A hét eleji nehézségek ellenére majdnem teljes létszámmal utaztunk el, amire szükség is volt, hiszen négy kényszerű cserét kellett sérülés miatt végrehajtani. Nagyszerű csapatmunka volt részünkről a bajnokesélyes ellen, akiknek gratulálok és további sok sikert kívánok. Ezzel a hozzáállással kell tovább mennünk.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!