Győzelemmel kezdte felkészülését a Mátraterenye

Borsod megyei csapattal bánt el az előző idényt bronzéremmel záró együttes.

Szombaton lejátszotta első nyári edzőmérkőzését a legutóbbi megye egyes idényt újoncként bronzéremmel záró, ráadásul a Megyei Kupában aranyérmet szerző Mátraterenye, Romhányi Tamás társulata az előző szezonban a Borsod megyei első osztályban tizedik helyen záró Bogács otthonába látogatott.

Új arcokat is felfedezhettünk a felkészülésüknek július 10-én nekivágó ‘terenyeiek színeiben, Zsély Dániel és Bozó Patrik a Karancslapujtőtől igazol a következő évad kapcsán is komoly célokat szövögető alakulathoz. A hétvégén letudott gyakorló meccsen elég simán nyert az MTSE, már a szünet előtt eldőltek az érdemi kérdések, Pál Gergő triplával segítette övéit.

Felkészülési mérkőzés:

Bogács Thermálfürdő-Mátraterenye SE 2-6 (0-4)

Mátraterenye SE: Csák – Zsély D., Miklós M. (Sipkó), Novota, Határ – Lengyel, Romhányi (Toronyi) – Bozó, Bujtár, Horváth Sz. – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Pál G. (3), Bujtár, Bozó, Lengyel

Romhányi Tamás: – Nagyon szimpatikus, fiatal csapattal játszottunk. Az első félidő kimondottan tetszett, de a második etapban már sok hibát vétettünk. A házigazdák sok játékosukat nélkülözték, így helyén kell kezelni ezt az eredményt. A mérkőzés után a bogácsi strandon tartottunk egy kis összetartást, ami elég jól sikerült. Készülünk tovább!

Következik:

2019. július 19. (péntek), 18.00: SK Karancsberény-Mátraterenye SE

error: Content is protected !!