Ezúttal három nógrádi csapat találkozott Pest megyei ellenféllel

Sokgólos meccset húzott be a Mátraterenye, simán nyert a Szendehely, kikapott a Mohora.

A mögöttünk hagyott hétvégén három megye egyes gárda vívott Pest megyei riválisokkal edzőmérkőzést. A Mátraterenye jó pár gólt felvonultató meccsen kerekedett felül a megye négyes Zebegényen, a Mohora alulmaradt a megye kettes Vác-Deákvárral szemben, míg a Szendehely elbánt a megye hármas Püspökszilággyal.

Felkészülési mérkőzések:

Mátraterenye SE-Zebegény-Garvittax SE 9-5 (3-4)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya.

Mátraterenye SE: Kalas – Zsély D., Miklós M., Novota, Bozó – Romhányi, Babka – Horváth Sz. (Bujtár), Domán, Pingicer ( Myszor) – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Pál G. (4), Babka (2), Pingiczer, Domán, Miklós M.

Romhányi Tamás: – Nagyon rossz felfogásban és gyatrán fociztunk. Óriási mentális problémáink vannak. Remélem, ebben a maradék két hétben ezt sikerül rendbe tenni, mert ha nem, akkor szomorú tavasz elé nézünk!

Unicum FC Mohora-Vác-Deákvár SE 1-3 (0-3)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi – Feranecz, Széles B., Bera, Lavkó – Pistyúr, Bartal, Káposzta, Hugyecz – Hugyecz, Zeblacsek. Csereként léptek pályára: Nagy M., Katulin, Hajdu, Hatala. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Hugyecz

Mátyás Zsolt: Nagyon hasznos, tanulságos mérkőzést játszottunk, egy jó csapat ellen. Sok hibát vétettünk, taktikailag és technikailag egyaránt. Sajnos hosszan tartó sérültjeink miatt egyes posztoknál óriási kérdőjelek vannak, ezért több variációt is kipróbáltunk, azaz kísérleteztünk. Erre többnyire sikerült megkapnom a választ a mérkőzés végére. Remélem, a következő hét után még tisztábban látunk majd és összeáll a kép a bajnoki rajtig. 

Püspökszilágy SE-Szendehely FC 1-5 (1-3)

Dunakeszi, műfüves pálya.

Szendehely FC: Mák – Bodonyi, Bonafert, Porvay, Merő – Horváth L. (Bahil), Ligetfalvi, Genzelman, Hayer – Tiszttartó, Hugyecz. Vezetőedző: Surin András.

Gól: Ligetfalvi (3), Hayer (1), Hugyecz (1)

Surin András: – A múlt héthez képest lényegesen jobb összeállításban tudtunk pályára lépni, bár ezúttal is volt egy-két hiányzónk, jobban néztünk ki, mint az előző meccsünkön, egyik új igazolásunk is bemutatkozhatott, ami jól sikerült, mert hármat sikerült hintenie. Az őszi szezon második felétől nem tudtam a legerősebb kezdőt felállítani, kíváncsi lennék, ha mindenki ép, a legjobb csapatunk mire lenne képes, de ezt nem tudjuk véghezvinni, mert valaki mindig hiányzik. Összességében egy egész tűrhető mérkőzést hoztunk le, egész jó volt az iram. Az utolsó húsz-huszonöt percre elfáradtunk, de a héten folytatjuk tovább az edzéseket és dolgozunk az erőnlétünkön. A Bánk ellen játsszuk le utolsó felkészülési találkozónkat, meglátjuk, ott hogy tudunk majd felállni és milyen eredmény születik, a lényeg a meccsterhelés. 

error: Content is protected !!