Ez történt a megye egy tizenegyedik fordulójában

Sima sikerrel javított a Héhalom, remek skalpot szerzett a Mohora, szomszédvári rangadón folytatta remekelését a Diósjenő, újra örülhetett a Bátonyterenye, könnyedén győzött a Cered, nem született döntés Szécsényben, ismét hengerelt az SBTC, megint nyert a Pásztó.

Az előző hétvégén a tizenegyedik fordulót bonyolították le a megye egy 2019/2020-as idényében. Az aktuális mérkőzéseken a Héhalom az Érsekvadkert elleni győzelemmel tért vissza a helyes útra, a feltámadó Mohora csúnyán megtréfálta a Mátraterenyét, a menetelő Diósjenő nem kis bravúrt végrehajtva bevette a szomszédvár Berkenyét, a Bátonyterenye három piros lapot szolgáltató meccsen intézte el a Karancsberényt, a Cered nehézség nélkül lépett át a Rimócon, nem bírt el egymással a Szécsény és a Palotás, az SBTC hozta a papírformát Szendehelyen, a Pásztó pedig legyűrte a Karancslapujtőt. Lássuk a részleteket!

START-HIBO Megyei I. osztály, 11. forduló:

Héhalom SE-Érsekvadkert SE 7-1 (4-1)

Vezette: Gecse Z. (Pál A., Kovács M.)

Héhalom SE: Darabont – Balogh D., Abért, Nagy Á.,  Kolarovszki (Gyuriska, 87.), Földi – Szívós (Varanyeczki, 62.) – Baranyi, Polácsek (Farkas, 81.), Duhonyi (Lakatos, 75.) – Balog B. (Sándor K., 80.). Vezetőedző: Győri Zoltán.

Érsekvadkert SE: Deme – Gréczi, Varga M., Balga M., Fábián L. (Balga K., 62.) – Dávid M., Balga L., (Varga B., 56.), Keresztes (Szabó L., 46.), Burai (Vachó, 46.) – Szenográdi, Varga F. (Lővei, 62.). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gól: Balog B. (17., 47.), Baranyi R. (25., 34., 61., 79.), Duhonyi (35.), ill. Balga L. (45.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Győri Zoltán: – Büszke vagyok a csapatra, mert nagy alázattal és a kért feladatokat maximálisan betartva játszottunk! Köszönöm mindenki hozzáállását!

Szenográdi Péter: – Nem mondok inkább semmit, beszélnek a számok és a mutatott teljesítmény. A buszban meg is hallgattuk a Dupla Kávétól a “mához egy hétre már nem leszek itt” című számot.

Unicum FC Mohora-Mátraterenye SE 4-0 (2-0)

Vezette: Kis Zs. (Strehó E., Homoki G.)

Unicum FC Mohora: Földi – Lavkó, Baranyi T. (Hatala, 67.), Széles B., Feranecz – Pistyúr (Hugyecz, 41.), Rácz D., Káposzta, Széles G. (Bartal, 63.) – Gyiró (Fodor, 88.), Menyhárt (Hajdú, 80.). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Mátraterenye SE: Lázár K. – Babka, Zsély B., Miklós M., Zsély D. – Novota, Romhányi – Horváth Sz. (Komka, 46.), Bujtár, Domán – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Káposzta, Baranyi T., ill. Romhányi, Zsély D., Pál G.

Gól: Gyiró (15., 34.), Menyhárt (53.), Hugyecz (70.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Mátyás Zsolt: – Kellően motiváltan, remek játékkal, egy jó csapat ellen, értékes és megérdemelt győzelmet arattunk. Nagy szükségünk volt a sikerre, mert az elmúlt hetek eredménytelensége miatt lélektanilag nem voltunk toppon. Remélem, ez a három pont feloldja ezt a görcsöt és a hátralévő fordulókra erőt merítünk belőle.

Romhányi Tamás: – Nem szeretek magyarázkodni, így most sem teszem. A hazai csapat teljesen megérdemelten nyerte meg ezt a meccset, még ilyen arányban is. Gyengén és enerváltan fociztunk a mai napon. Ha két napig játszunk, sem rúgtunk volna gólt. Kijózanító pofont kaptunk. A héten rendet rakunk a fejekben, készülünk keményen, és bízom benne, hogy a következő hazai mérkőzésünkön tudunk javítani.

Berkenye SE-Diósjenő SE 0-1 (0-0)

Vezette: Rozsnaki G. (Szarvas L., Sohajda L.)

Berkenye SE: Debre – Illés T., Földvári, Keresztes – Mátyás P., Kántor, Rusvay (Mohácsi Le., 35.), Greff (Balázs M., 80.), Bódis – Fábri, Less. Vezetőedző: Mohácsi László.

Diósjenő SE: Filip – Haljárszki, Sztupák, Németh, Bőgér Á. (Rózsa, 78.) – Pálinkás (Csabuda, 53.), Áncsán (Oláh T., 83.), Marton, Monostori – Varga Gy., Bőgér D. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Sárga lap: Mátyás P., Bódis, Földvári, ill. Németh, Marton, Bőgér Á.

Gól: Varga Gy. (60.)

Jók: Debre, Bódis, Illés T., ill. az egész csapat

Mohácsi László: – Igazi derbit játszottunk! Azért a játékunkon érződött némi bizonytalanság, ami érthető volt az elmúlt hetek miatt, de jól helytálltunk, helyenként jól is játszottunk, és a tiszta ziccereket és kapufákat alapul véve sem érdemeltünk vereséget! Sajnálom a csapatomat, de el kell fogadnunk az eredményt, és azt, hogy most ilyen rossz és szerencsétlen szériában vagyunk! Ki kell jönnünk, és ki is fogunk jönni ebből a rossz sorozatból! Gratulálunk a vendégeknek!

Eőry Tibor: – Először is, a csapat nevében szeretném megköszönni a diósjenői közönségnek azt a szurkolást, amit bemutattak, hatalmas segítség volt, legalább kétszázan jöttek ki minket buzdítani, ami rendkívül pozitív. Talán ez azért is érthető, mert a mi kezdőcsapatunkban nyolc diósjenői játékos volt, a cserepadon pedig négy, azok is helyiek, akik beálltak. Ez szerintem mindenképpen pozitív dolog, és azt gondolom, a megyében is ennek kellene lennie a mintának, hogy minél több helybeli játsszon. A mérkőzésről annyit, hogy ahogy vártam, rendkívül változatos volt, két jó csapat játszott. Az első félidőben nagyon jól fociztunk, el is dönthettük volna a meccset, de ez nem sikerült. A második felvonásban kisebb hullámvölgybe kerültünk, de utána onnan is fölálltunk és nagyon szép támadásból remek gólt rúgtunk. Úgy vélem, ma az akaraterő és a hozzáállás döntött a két együttes között, én úgy láttam, hogy mi sokkal jobban akartuk ezt a győzelmet, mint az ellenfelünk, egyértelműen a közösség diadala volt ez a siker!

Simone Stolcenberger mérkőzésfotói:

Bátonyterenyei TC-Silver Tüzép-Karancsberény 3-0 (2-0)

Vezette: Balázs Z. (Nagy S., Szakal T.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Vanó, Kiss Balázs (Balogh, 54.), Kiss Bence, Líber – Farkas (Nagy N., 52.), Pozsár, Orosz (Sárközi, 60.), Gyura – Lőrincz, Sasvári. Vezetőedző: Forgó Péter.

Silver Tüzép-Karancsberény: Balázs T. – Susán, Klimasz, Kanyó, Laczkó – Mezei, Szőke Sz., Tóth J., Szlatincsán – Fodor M., Bellér. Vezetőedző: Fodor Zsolt.

Sárga lap: Gyura, Nagy N., ill. Szőke Sz., Kanyó, Susán, Laczkó

Piros lap: Lőrincz (65.), Balogh (65., mindketten Bátonyterenyei TC), ill. Klimasz (65., Silver Tüzép-Karancsberény)

Gól: Vanó (2.), Lőrincz (32., 53.)

Jók: Pozsár, Orosz, Líber, Vanó, ill. Szőke Sz., Szlatincsán

Forgó Péter: – Szerintem megérdemelten nyertük meg a meccset, viszont a pályán mutatott teljesítményünk alulmúlta a szintet, nagyon sajnálom, hogy így kerültünk ki a történésekből, két játékosunkat is kiállították. Úgy vélem, azt azért át kell nekünk gondolni, szabad-e így viselkedni futballpályán. Ettől függetlenül, a miénk volt a mérkőzés, abszolút uraltuk a játékot, úgyhogy joggal jutott a birtokunkba a három pont.

Fodor Zsolt: – Gratulálok a hazaiaknak, megérdemelten nyertek. Ezt a mérkőzést már a kezdés előtt elveszítettük. Tizenegyen voltunk, ifikorú játékossal kiegészülve. Úgy gondolom, hogy ismét elengedtünk egy lehetőséget, mert komplett csapattal jó esélyeink lettek volna. A szezon végén az összes vadhajtástól megszabadulok, mert ígérgető, megbízhatatlan játékosokra nincs szükségem. Senkinek nem kötelező Karancsberényben focizni!

Cered VSE-Rimóc SE 6-2 (3-0)

Vezette: Urbán V. (Bakos T., Korbely Zs.)

Cered VSE: Nagy E. – Földi, Ajtai, Ferkó, Oláh T. – Kovács M., Kotroczó (Tass, 64.), Bari (Mórocz, 72.), Oroszi – Kovács E., Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Rimóc SE: Janusek – Laczkó, Kis I., Benécs, Bablena – Szoldatics D. (Bangó Re., 59.),Szekeres, Bangó Ró., Szoldatics M. – Králik., Gábor B. Játékos-edző: Benécs Balázs.

Sárga lap: Kiss I.

Piros lap: Szoldatics M. (46., Rimóc SE) 

Gól: Oroszi (9., 27., 41.), Znamecz (55., 60.), Kovács E. (64.), ill. Klárik (59., 74.)

Jók: Oroszi, Kotroczó, Znamecz, Kovács M., ill. Králik

Oláh Teofil: – Tudtuk folytatni hazai pályán a múltkori jó játékunkat, ami újabb három pontot eredményezett, aminek nagyon örülünk!

Benécs Balázs: – Nem sikerült ismét meglepetést okoznunk. Ha lehet, még tartalékosabban álltunk fel, mint a múlt héten, de mindig az a legjobb tizenegy, amely a pályán van. Ma kettő-nullnál úgy éreztem, kicsit feladtuk a meccset. Nem működtünk csapatként, úton voltunk folyamatosan. A második félidőben azért tudtuk kozmetikázni az eredményt, de másra nem voltunk képesek. Gyorsan elfelejtjük a mait és megyünk tovább!

Szécsény VSE-Palotás SE 1-1 (1-0)

Vezette: Boda V. (Szász K., Szikora D.)

Szécsény VSE: Csampa – Gombár, Farkas, Juhász, Horváth P. – Adorján Z., Novák, Vereczki, Horváth Cs. (Szintai, 84.) – Szmolnik (Pintér, 46.), Oláh T. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Palotás SE: Dankó – Kurcsik, Kotasz E., Mladoniczki, Farkas – Szabó I. (Odler, 60.), Kotasz T., Hadrik, Veres (Gyurcsek, 66.) – Török (Kotasz G., 60.), Ocsovszki. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Sárga lap: Novák, Horváth Cs., ill. Mladoniczki, Kotasz T.

Gól: Oláh T. (22.), ill. Ocsovszki (85.)

Jók: Gombár, Horváth Cs., Juhász, ill. senki

Kelecsényi Gábor: – Sok sérülés és hiányzók miatt ifjúsági játékosokkal kiegészülve álltunk ki, játékban rendezettek voltunk, de előnyünket nem tudtuk megtartani, így igazságos döntetlen született. Van, amit az egyesületünk íratlan szabályai nem tudnak tolerálni, így biztos várható változás csapatunknál.

Jele Zoltán: – Úgy gondolom, a mi helyzetünkben az egy pontnak is örülni kell, amit meg is becsülünk. A következő hétvgéén szeretnénk gyarapítani a győzelmeink számát.

Illés Győző mérkőzésfotói:

Szendehely FC-Salgótarjáni BTC 0-7 (0-3)

Vezette: Boda V. (Trubin B., Szász K.)

Szendehely FC: Kőhegyi – Balogh, Porvay, Mácza, Boér – Genzelman, Miskolczi (Bahil, 83.), Merő, Budai – Hugyecz (Hayer, 55.), Tiszttartó (Veisz, 80.). Vezetőedző: Surin András.

Salgótarjáni BTC: Végh (Kanyó, 72.) – Boros, Grajzel, Simó A., Szeles (Simó L., 46.) – Bata, Sárközi (Illés E., 46.), Tóth M. (Gazdag, 62.), Tarlósi P. (Bakos, 46.) – Tarlósi M., Fülöp A. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Sárga lap: Miskolczi, ill. Boros

Gól: Sárközi (3.), Tarlósi M. (8.), Grajzel (33.), Boros (61., 89.), Illés E. (71.), Gazdag (81.)

Jók: Porvay, Merő, ill. Illés E.

Surin András: – Egy jobb csapat ellen, ennyire voltunk képesek. Gratulálok a ‘Tarjánnak.

Rubint Richárd: – Eléggé fontos és nehéz hétnek vágtunk neki, hiszen három meccset is le kell játszanunk. Az első lépés, a kötelező győzelem, sikerült. Szép gólokat rúgtunk és nem kaptunk egyet sem, nagyjából minden rendben volt. Gratulálok a csapatnak. Készülünk a következő mérkőzésre.

Karancslapujtő KSE-Pásztó SK 0-1 (0-1)

Vezette: Nagy B. (Béres K., Kovács M.)

Karancslapujtő KSE: Kuris – Gordos, Cseh, Zsély, Bodor – Szegedi (Sipkó Bálint, 51.), Nagy R., Kovács B., Baranyi, Bacsa – Sipkó Bence. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Pásztó SK: Krajecz – Molnár B., Kelemen D., Csépe M., Békési (Horváth K., 70.)(Varga A., 88.) – Lipták, Molnár M. – Csépe R., Csépe I. (Sisák, 70.), Csépe P. (Kivés, 84.) – Kuji. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Sárga lap: Zsély, Sipkó, ill. Csépe R., Csépe M.

Gól: Molnár M. (10.)

Jók: Cseh, Bacsa, Kovács B., Zsély, Bodor, ill. Krajecz, Lipták, Molnár M., Csépe R.

Sipkó Sándor: – A játék képe alapján járt volna nekünk a pontosztozkodás, de hát…

Nagy Tamás: – Gondoltam, hogy ez egy nehéz meccs lesz, a mai nap több sebtől is véreztünk. Sajnos a múlt héten elvesztettük a gólvágónkat, a múltkori remek játékunk után várható volt a visszaesés. Gyorsan vezetést szereztünk, majd kiküzdöttük a győzelmet. Aki jártas a futball világában, az tudja, az egy-nullás győzelem az egyik legnagyobb. Nagy örömmel tölt el, hogy a lelátón nagyon sok Pásztó-szurker volt, érezzük a felelősséget, hogy egy komoly futballközeget tudunk kialakítani Pásztón a sikereinkkel. Készülünk a következő fordulóra, szeretnénk fixálni az élmezőnybeli tagságunkat.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!