Előkészületi találkozón futott össze a hevesi megy egy éllovasával a Mátraterenye

Romhányi Tamás csapata egygólos előnyről maradt alul a kiegyenlített mérkőzésen.

Vasárnap idei első gyakorló meccsén lépett fel a megye egy harmadik helyén álló Mátraterenye, Romhányi Tamás legénysége az Imola-Hírlap Téli Kupa keretein belül mérkőzött meg a hevesi megye egyben meggyőző, hétpontos fórral éllovas Lőrincivel Hatvanban. A találkozó első félidejét követően még a büntetőből eredményes nógrádi csapat vonultatott előnnyel a zsebében pihenni, a fordulást követően viszont előbb egyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték a lőrinciek, akik így kettő-egyes sikerrel zárták a végig kiegyenlített párbajt.

Imola-Hírlap Téli Kupa, “F” csoport, 1. forduló:

Lőrinci VSC-Mátraterenye SE 2-1 (0-1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep.

Mátraterenye SE: Csák – Zsély D., Miklós M., Földi, Bozó – Romhányi – Bujtár, (Myszor) Lengyel, Bari, Domán (Bartha) – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Pál G.

Romhányi Tamás: – Kicsit tartottam a mérkőzéstől, mert ilyen-olyan okok miatt elég sokan nem tudtak velünk elutazni a csapatból. Voltak, akik más csapatból jöttek el, és volt olyan is, akit a diszkóból vettünk fel. Köszönet nekik, hogy kisegítettek minket. A játék nagyon tetszett, úgy érzem, a sok nehézség ellenére az első félidőben remekül járattuk a labdát és domináltunk. A 45. percben sikerült is egy büntetővel vezetést szereznünk. A második játékrészben sokat tudott frissíteni az ellenfél és más felállásban is játszott. Ekkor már ők fociztak jobban és ránk erőltették az akaratukat. A végére sajnos eléggé elfáradtunk és sokat hibáztunk, amit a Lőrinci ki is használt és megfordította az állást. Összességében többet kaptam a csapattól, mint amennyit vártam. Csináljuk tovább a felkészülést, az ellenfelünk pedig gratulálok!

error: Content is protected !!