Elbánt a Karancslapujtővel az SBTC

A ‘tarjáni együttes simán nyert az újjáalakuló vendégekkel szemben.

Szombaton edzőmeccsen mérte össze tudását az SBTC és a nyáron gyakorlatilag teljes vérátömlesztésen túleső Karancslapujtő. Az ismét Sipkó Sándor által vezetett, fiatalokkal teletűzdelt vendégek nem igazán tudták megnehezíteni a házigazdák dolgát, akik így elég sima, hét-egyes győzelemre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Karancslapujtő KSE 7-1 (4-1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.

Salgótarjáni BTC: Végh (Harmath) – Bakos, Hegedűs, Simó A. (Filkor), Boros – Novák N., Sárközi, Illés E. (Fülöp A.), Tarlósi P. (Gazdag) – Tarlósi M., Bata (Gregász). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Karancslapujtő KSE: Bartus (Kuris) – Telek, Cseh, Ravasz, Balázs P. – Bodor, Simó L., Gordos, Bacsa (Susán) – Kovács B., Sipkó B. (Danyi). Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Tarlósi P. (2), Tarlósi M. (2), Boros, Novák N., Gazdag, ill. Cseh

Rubint Richárd: – Játszottunk egy jót és simán nyertünk. Nagyon sok helyzetet kihagytunk. Főleg az első félidőben, nem volt igazán masszívak, leginkább azért, mert már tíz perc után rájöttünk, hogy nem igazán kell majd védekeznünk. Ez gondot okozott és emiatt nem is voltam elégedett, tényleg rengeteg lehetőségünk volt, amiket jobb százalékban kellene értékesíteni, hogy még több gólt tudjunk rúgni.

Sipkó Sándor: – Egy dolog biztos, lesz csapat Karancslapujtőn, köszönjük az SBTC segítségét. A fiatalok eltökéltségét látva, fognak ők még okozni kellemes pillanatokat a csapat jobb sorsra érdemes szurkolóinak és lesznek itt még szebb napok!

Következik:

2019. július 31. (szerda), 18.00: Salgótarjáni BTC-Pásztó SK

2019. július 31. (szerda), 18.00: Karancslapujtő KSE-Cered VSE

error: Content is protected !!