Edzőmérkőzésen nyert Hatvanban az SBTC

A megye egyes éllovas a második félidőben elért gólokkal nyert NB III-as ellenfelénél.

Szerdán újabb gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes tavaszra készülő SBTC, a fekete-fehérek az NB III Keleti-csoportjának tizennegyedik pozíciójában telelő Hatvannál jártak soros hangolódásuk alkalmával. Az edzőmérkőzés első félidejében inkább a hazaiaknál volt a labda, akik viszont komoly helyzetig nem jutottak el. A második játékrészben aztán két ízben is betaláltak az ekkora már fölényben focizó vendégek, akik végül Stark János és Fülöp Adrián góljaival kettő-nullás győzelemre tettek szert. A mostani hétvégén nem lépnek pályára a ‘tarjániak, akik legközelebb február 5-én (szerdán) a szintén a harmadik vonalbeli Putnokhoz látogatnak.

Felkészülési mérkőzés:

FC Hatvan-SBTC 0-2 (0-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya.

FC Hatvan: Tajti – Purzsa, Fék, Gál, Karácsony – Szabó R., Bárkányi – Simó Cs., Bartók, Mundi – Simon M. Csereként léptek pályára: Inczédy, Dolhai, Labát, Fellner, Dolhai, Szabó D. Vezetőedző: Gulyás Gábor.

SBTC: Végh (Kanyó) – Bakos (Simó A.), Illés E. (Stark), Czutor, Szeles – Fülöp A., Szabó T., Sárközi – Tarlósi P., Bata (Hegedűs), Bocsi (Kótai). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Stark, Fülöp A.

Rubint Richárd: – Szerintem megleptük az ellenfelet jó játékunkkal! Ezen a napon tényleg jól fociztunk, sokkal szervezettebben, mint a Balassagyarmat ellen, próbáltuk csiszolni a hibákat, ami sikerült is. A védelem is kimondottan jó volt és előrefelé is veszélyesek voltunk. A hazaiaknak nem igazán volt ziccere, csak lehetősége, mi pedig nagyobb arányban is nyerhettünk volna, mert a végén kihagytunk három óriási helyzetet. Meg kell dicsérnem a csapatot, bár megint voltak olyan periódusok, ahol jobbak is lehettünk volna, de ezeket az időszakokat szervezettségünk miatt ki tudtuk húzni kapott gól nélkül. Ahogy a BSE ellen voltak átlagos és az alatti teljesítmények, ezúttal csak jók, nagyon jók és kiválók! Ez volt a különbség a két meccs között! Gratulálok a fiúknak a jó játékhoz és a jó eredményhez! Megyünk tovább!

error: Content is protected !!