Edzőmérkőzésen kerekedett felül a Szécsényen a Diósjenő

A megye egyes csapatok gyakorló meccsén küzdelmes keretek között nyert a dobogó középső fokán tanyázó alakulat.

Szombaton a balassagyarmati műfüves pályán találkozott a megye egy második helyét birtokló Diósjenő és a tizenkettedik pozícióban telelő Szécsény. Míg előbbi csapatnál az új szerzemény Lami István mellett a hosszú sérülése után visszatérő Varga Bence is szerelést öltött, a másik oldalon jó pár fiatal kapott lehetőséget. Végül a döntetlennel lepergő első félidőt követően a szünet után egy góllal nyert Eőry Tibor legénysége, de a vereséget szenvedő társaság is kellőképpen hasznosíthatja majd a kilencven percet a későbbiekben.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Szécsény VSE 3-2 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Diósjenő SE: Szántó – Rózsa, Németh D., Pincze, Marton – Monostori A., Áncsán (Kubinyi), Sztupák, Bőgér D. – Bekker, Lami (Varga B.). Vezetőedző: Eőry Tibor.

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Farkas, Deák, Horváth P. – Horváth Cs., Lőrik, Lazkó, Móricz – Oláh N., Szintai. Csereként léptek pályára: Király, Rónai, Pintér. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Lami, Bekker, Monostori A., ill. Horváth Cs. (2)

Eőry Tibor: – Ebben az évben először voltunk nagypályán, ami nagyon látszott a csapat teljesítményén, húsz perc azzal telt el, hogy alkalmazkodtunk a megváltozott körülményekhez. A mérkőzésen látottak maximálisan megfeleltek annak, amit várhattunk a felkészülés ezen szakaszában, minden rendben volt, nagyon elégedett voltam. Lami István is bemutatkozott, rendkívül pozitív róla a véleményem, nagyon meg vagyok vele elégedve!

Kelecsényi Gábor: – Jó iramú mérkőzésén, jól működött a csapat, betartva a megbeszélteket. A Diósjenő birtokolta többet a labdát a mezőnyben, de sokszor kerültünk a kapujuk elé, amiket nem használtunk ki megfelelően. Több fiatal játékos kapott lehetőséget, akik nagyszerűen helytálltak! Gratulálok a csapatnak!

error: Content is protected !!