Drámai esemény árnyékolta be a Nógrád Válogatott szerdai mérkőzését

Gabi

Megyénk egyik legjobbja, Alapi Gábor súlyos sérülést szenvedett a bemelegítésnél.

Mint arról már említést tettünk, szerdán barátságos meccsen lépett pályára Nógrád és Heves Válogatottja. A Mátraházán lebonyolított edzőmérkőzést sajnos beárnyékolta egy nagyon sajnálatos esemény, a bemelegítésnél súlyos sérülést szenvedett megyénk egyik legjobb játékosa, a bombaformában lévő Alapi Gábor. Az idény eddigi részében a Pásztó színeiben tíz összecsapáson tizenháromszor eredményes futballista csupán felugrott, hogy fejelő mozdulatot tegyen, majd a leérkezésnél olyan rosszul ért földet, hogy Achilles-ín szakadást szenvedett.

A negatív esemény után mentő szállította el a sporttelepről a kiváló csatárt, aki egyébként Válogatottunk csapatkapitánya is lett volna a találkozón. Úgy tudjuk, a hatvani kórházban már sor is került a műtétre, nagyjából egyéves kihagyásra számíthat az előző hétvégén a Berkenyének négyszer beköszönő támadó.

Több szempontból is szomorú történéssel állunk szemben. Adott volt egy motivált, sokadik virágzását élő labdarúgó, aki mostanában ismét megmutatta valós tudását. Bár az elmúlt esztendők során olykor csibész énjéről tett tanúbizonyságot a gólérzékeny csatár, rendre megmutatta csupa szív énjét is, nem egy ízben mélyről kellett feltápászkodnia, de rendre sikerrel járt. Weboldalunkkal is korrekt kapcsolatot ápolt, így innen csak annyit üzennénk neki, hogy fel a fejjel, újra állj fel a padlóról “Cumi”, és megint is mutasd majd meg, hogy a jelenkori nógrádi foci egyik legjobbja vagy!

Next Post

Egy-két mérkőzésen volt izgalom a keleti megye háromban

Megyénk egyik legjobbja, Alapi Gábor súlyos sérülést szenvedett a bemelegítésnél. Mint arról már említést tettünk, szerdán barátságos meccsen lépett pályára Nógrád és Heves Válogatottja. A Mátraházán lebonyolított edzőmérkőzést sajnos beárnyékolta egy nagyon sajnálatos esemény, a bemelegítésnél súlyos sérülést szenvedett megyénk egyik legjobb játékosa, a bombaformában lévő Alapi Gábor. Az idény […]
error: Content is protected !!