Bajnokcsapatok csapnak össze a Megyei Kupa döntőjében

Szerdán Mátranovákon találkozik a Mátraterenye és az SBTC.

Megyei Kupa, döntő, 2018. május 30. (szerda), 17.30:

Mátraterenye (Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 1. hely)-SBTC (Megyei I. osztály, 1. hely)

Helyszín: Mátranovák. Játékvezetők: Chikán Péter (Varga Gábor, Gordos Árpád)

Szerdán befejeződik a Megyei Kupa aktuális kiírása, 17.30-as kezdéssel Mátranovákon fogja összemérni tudását a sorozatban legtovább jutó két együttes, azaz a Mátraterenye és az SBTC. A finálé külön érdekessége, hogy saját bajnokságukban már egyaránt aranyérmesnek számító csapatok találkozhatnak, míg a ‘terenyeiek a keleti megye kettőben, addig ellenfelük egy osztállyal följebb ért már révbe. Szóval kijelenthető, kiváló formában állomásozó gárdák csaphatnak össze, Jánosi Iván armadája még százszázalékos tavasszal, a fekete-fehérek pedig egy vállalható döntetlenen kívül rendre nyertesként hagyhatták el a pályát a komplett idényben. Hiába azonban az ezidáig felvázoltak, a realitások talaján maradva kimondhatjuk, Csatlós Tamás legénysége számít a párbaj egyértelmű favoritjának, gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani a klubok lehetőségeit, bár nagy butaság volna a Stécé részéről, ha leírná vetélytársát, kellő odafigyeléssel minden adott lehet a ‘tarjániak számára ahhoz, hogy örvendhessenek a lefújáskor.

Jánosi Iván, a Mátraterenye vezetőedzője: – Több sérültünk is van, akik nem tudom, hadra foghatóak lesznek-e. A Zagyvaróna ellen megsérült Toronyi és Lengyel is, Pál Andrásnak eltört a kislábujja, egyelőre talány, melyikőjük lesz képes vállalni a játékot. Nagy kérdés, milyen összetételben tudunk kiállni, lehet, elég tartalékosan. Ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy ne valljunk szégyent az SBTC ellen. Tudjuk, jó erőben vannak és szezon közben két hétig alapoztak, hogy készüljenek az osztályozóra, tehát biztos jobb a kondijuk és többet fognak futni, mint mi, de megpróbálunk mindent megtenni!

Csatlós Tamás, az SBTC vezetőedzője: Készülünk a mérkőzésre szeretnénk megnyerni a kupát. Fontos az, hogy mindenhol elsők legyünk, ahol lehet. Jó csapat a Mátraterenye, gratulálok nekik a bajnoki címhez. Örülök, hogy azt hallani, vállalják is a magasabb osztályt. Jó mérkőzésre számítok, remélem, sokan kilátogatnak a döntőre.

error: Content is protected !!