,,Amit vállaltam, teljesítettem”

Gabi

A Karancslapujtőtől távozó Sipkó Sándor korábban is eddig tervezte mandátumát.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Sipkó Sándortól Romhányi Tamáshoz került a stafétabot a megye egyes Karancslapujtő KSE élén. A volt együttesétől elköszönő rutinos szakember az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk búcsúja kapcsán.

Sipkó Sándor: – Amit vállaltam, teljesítettem. Lett csapat Karancslapujtőn, és bár furcsa körülmények között, de ki sem esett. Eddig terveztem a mandátumomat. Egyébként annak külön örülök, hogy az az edző veszi át tőlem a marsallbotot, aki annak idején tizenévesen nálam lett NB-s játékos. Fiatal, tehetséges, helybeli emberről van szó. Véleményem szerint ez a helyes irány. A csapatnak és fiatal kollégámnak tiszta szívből nagyon sok sikert kívánok!

Next Post

Szendehelyen még meg kell beszélni pár dolgot

Surin András edző szerint a következő időszakban heti egyszer járhat majd össze csapata, a jövő azonban még rejt magában nyitott kérdéseket. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra […]
error: Content is protected !!