A szünet után gyűrte le a Varsányt a Szécsény

Gabi

A gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben igazolta az osztálykülönbséget a megye egyes csapat.

Az elmúlt hétvégén gyakorló meccset tudott le a megye egyben dobogóra vágyódó Szécsény, László Loránd csapata ezúttal az egy osztállyal lejjebbi Nyugati-csoportban szereplő Varsánnyal mérkőzött meg a balassagyarmati műfüves pályán.

A felkészülési találkozó első félidejében még nem jutottak egymással dűlőre a felek, a szünetig lezárta a reteszt Fábián Róbert gárdája. A második felvonásban már igazolták a papírformát a szécsényiek, akik edzőjük duplájával kétgólos arányban gyűrték le ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény-Varsány 2-0 (0-0)

Helyszín: balassagyarmati műfüves pálya.

Szécsény: Csábi (Csampa) – Nagy M., Ágner, Farkas, Varga P. – Géczi, Szita, Varga T., László L. – Horváth P. Bárány. Vezetőedző: László Loránd.

Varsány: Baráth – Virág, Báránkó, Csizmadia, Fábián R. – Tiszttartó Á., Takács G., Bárány B., Király – Kiss Á., Havasi. Csereként léptek pályára: Rigó, Lehoczki, Mlinkó, Tiszttartó R., Takács R., Géczi. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: László L. (2)

Next Post

Nyolc góllal terhelte meg ellenfele hálóját a Cered

Megye egyes vetélytársával bánt el Smelkó Károly csapata. A mögöttünk hagyott hétvégén előkészületi találkozón mérte össze tudását a megye egyben közvetlen vetélytársként versenyző Rimóc és a Cered. A balassagyarmati műfüves pályán sorra kerülő meccsen minden kétséget kizáróan bánt el riválisával Smelkó Károly legénysége, a nyolc gólig jutó kelet-nógrádiak alaposan helybenhagyták […]
error: Content is protected !!