A hétvége embere: Tarlósi Patrik

Gabi

Az SBTC támadója mesterhármassal segítette győzelemhez a Cereddel elbánó együttesét.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizenötödik köre után az SBTC-t erősítő Tarlósi Patrik mellett döntöttünk, aki mesterhármassal segítette négy-egyes sikerhez a Ceredet idegenben felülmúló csapatát. Most pedig következzen a jó napot kifogó támadóval készített riportunk!

– Hogy tekint vissza a találkozóra?

– Először is, köszönöm a megkeresést vágott bele Tarlósi Patrik. Nem kezdtük valami jól a meccset. Sok volt a hiba a passzoknál, nagyon nehezen tudtunk alkalmazkodni a talajhoz, amit a hazaiak ki is használtak, egy kontrából megszerezték a vezetést. Sok idő volt még hátra, természetesen nem engedtük el a meccset, próbáltunk az egyszerűségre törekedni és a hibáinkat a legkevesebb számra csökkenteni. Az egyenlítő találatunk a legjobb időben jött, az első félidő utolsó perceiben. Egy szélről belőtt labdámat a kapus sodorta be. Ez volt a mérkőzés fordulópontja. A szünetről nagyobb lelkesedéssel tértünk vissza, komolyabb nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, és az egyik támadásunkból, megint egy szélről berúgott labdát egy kis védői segítséggel sikerült a hálóba juttatni. Utána is tettük a dolgunkat, majd háromra tudtuk növelni a gólkülönbséget.

– Miképpen vélekedik csapata őszéről?

– Azt lehet mondani, elégedettek vagyunk az őszi teljesítményünkkel, hiszen a tabella élén helyezkedünk el. Az elején nehezen indultunk, amit a két botlásunk is mutat, de úgy gondolom, hogy a végére összekovácsolódtunk. Ami külön öröm, hogy a bajnokság mellett, a kupában is sikerült jó eredményeket elérni, és egy meccs erejéig feleleveníteni a régi szép időket, mikor még NB I-es SBTC-mérkőzéseket láthattak a nézők. Igaz, a Paks ellen nehéz volt tartani a lépést, mi mindent megtettünk, de persze kijött a tudásbeli különbség, ami az eredményen is megmutatkozott, de emellett, egy felejthetetlen érzés volt egy ilyen csapat ellen a Stécé mezében pályára lépni.

– Hogy fogadták a hírt, miszerint jövőre az Amatőr Kupában is megmérettethetik majd magukat?

– A kupasorozatunk befejezésével nem is gondoltunk arra, hogy sikerült az Amatőr Kupa döntőjébe jutni. Egy külön öröm, hogy majd ott is megmutathatjuk tudásunkat, és természetesen, megfelelő felkészüléssel, azon a mérkőzésen is a maximumot szeretnénk kihozni magunkból.

– Ön még a most hétvégén is aktív lesz, hiszen tagja a regionális tornára hivatalos Nógrád Válogatott keretének. Mit vár az eseménytől?

– Jó érzés, hogy képviselhetem megyénket és felhúzhatom a válogatott mezt. Nehéz, jó iramú mérkőzésekre számítok, hisz más csapatokban is a megyék legjobbjai szerepelnek.

– Mire számít tavasszal?

– Bízok abban, hogy az ősz végén is gond nélkül a tabella élén fogjuk zárni a bajnokságot. A cél az NB III, amiért persze tenni is kell. Bármilyen szinten nehéz bajnokságot nyerni, de úgy gondolom, ha továbbra is ilyen keményen edzünk és tesszük a dolgunkat, ez sikerülhet. Három-négy olyan jobb képességű csapat is van a bajnokságban, melyek szintén meg akarják majd nehezíteni a dolgunkat. De remélem, minél kevesebb pontveszteséggel meg tudjuk majd nyerni a megyei bajnokságot.

– Mivel telik majd a hosszú téli pihenő?

– A hosszú telet szünetnek nem nevezném, hiszen még most is tartanak az edzések, és hamar is fogunk kezdeni. A két idő között sem mellőzzük majd a mozgást, mivel itt Salgótarjánban és Bátonyterenyén is zajlani fognak a terembajnokságok a sportcsarnokokban, ahol részt tudnak venni a játékosok.

Next Post

Vasárnap a DVSC II ellen köszön el 2019-től a BSE

Zsinórban harmadik alkalommal nyerne az NB III Keleti-csoportjának őszi idényét hazai fellépéssel befejező nógrádi csapat.   A Diósgyőr kettőnél elért győzelme után vasárnap az NB III Keleti-régiójának tizenhetedik fordulójában folytatná tovább a pontok gyűjtögetését az évtől ezzel a fellépésével elköszönő BSE, tizenhárom órától a DVSC második számú legénységét fogadják az […]
error: Content is protected !!