A hétvége embere: Sipkó Bence

A Karancslapujtő támadója duplával vezette győzelemre a Bátonyterenye elleni sikert tíz emberrel kiharcoló csapatát.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizennyolcadik köre után a Karancslapujtőt erősítő Sipkó Bencére voksoltunk, aki duplával segítette fontos pontokhoz a Bátonyterenye ellen hátrányból felállva, több, mint egy félidőt tíz emberrel játszva három-kettő nyerni tudó együttesét. Most pedig következzen a jó napot kifogó támadóval készített riportunk!

– Hogy látta a mérkőzést?

– A számunkra fontos mérkőzés a vártnál nagyobb iramot hozott – mondta Sipkó Bence. Nagyon jó eredményt értünk el, úgy, hogy tíz emberrel játszottunk, több, mint egy félidőn keresztül. Ezért gratulálok az egész csapatnak.

– Létszám-, illetve gólhátrányban is bízott még a sikerben?

– Igen, bíztam, mert a szünetben megbeszéltük az első félidő hibáit, és látszott rajtunk az elszántság.

– Miképpen festett a két gólja?

– Az elsőnél Bodor Benedek baloldalról beívelte a labdát, én pedig a hosszú sarokba csúsztattam. A második találatom nem sokkal a találkozó vége előtt született: baloldali kontra akció végén Racs Máté átadását értékesítettem.

– Mit vár a folytatásban a kiesés ellen folytatott harctól?

– A tavalyihoz képest sokkal jobban kezdtünk, és bízok ugyan ebben a folytatásban. Messze van még a bajnokság vége, de véleményem szerint, még sok pont és bravúr bennünk van. Persze elsősorban a rivális csapatok ellen kell nyernünk.

– Milyen édesapja keze alatt, fivérével egy csapatban szerepelni?

– Nagyon nehéz, mivel édesapám sokkal kritikusabb velünk szemben, és többet követel tőlünk, mint a többiektől.

– Szombaton Berkenyén vizitálnak. Mire számít a találkozótól?

– Nagyon jó csapat otthonába látogatunk, célunk a tisztes helytállás és egy esetleges bravúr.

error: Content is protected !!