A hétvége embere: Pécsi Róbert

A Szécsény támadója győztesgóllal segítette hozzá csapatát a Rimóc elleni szomszédvári rangadón elért sikerhez.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizenkilencedik köre után a Szécsényt erősítő Pécsi Róbert mellett döntöttünk, aki győztesgóllal segítette három ponthoz a Rimóc elleni szomszédvári rangadón egy-nullra behúzó csapatát. Most pedig következzen a fontos találatot jegyző támadóval készített riportunk!

– Hogy tekint vissza a mérkőzésre?

– Köszönöm szépen az ismételt megkeresést – kezdte Pécsi Róbert. Már a meccs előtti napokban beszéltük a csoportban, hogy kötelező a hazai győzelem a rivális Rimóc ellen. Mindenkinek a győzelmi vágy volt a fejében, és annak tudatában léptünk fel a pályára, ami sikerült is, otthon tudtuk tartani a három pontot. A mérkőzés maga sportszerű volt, voltak helyzetek itt is-ott is, de a végén nekünk sikerült a győztestalálat.

– Milyen körítést kölcsönzött a meccsnek a zárt kapus lebonyolítás?

– Még sosem játszottam zárt kapus mérkőzésen. Fura, ismeretlen volt számomra, de pár ember szurkolt nekünk kintről a kerítésről, akik mindig a csapat mellett vannak, és drukkolnak nekünk. Köszönjük nekik.

– Miképpen nézett ki a gólja?

– A 81. percben egy labdaszerzés után a védők háta mögé ívelték nekem a labdát, amit jól vettem le, és tizenhat-tizenhét méterről a hosszúba lőttem. Jól eltalált lövés volt.

– Rendszeres olvasóink számára ismert lehet, nem rég már beszélgettünk, hosszú idő történő visszatérése kapcsán. Hogy érzi magát az előző hetek alapján?

– Ez volt a negyedik lejátszott bajnoki mérkőzésem a sérülésem óta. Minden meccsen egyre bátrabban és motiváltabban lépek pályára. A fejemben tudtam rendezni a félelmeimet, és így már előrefelé a játékom is jobban megy, de sajnos az élet közbeszólt.

– Mivel tölti ezt a váratlan kényszerszünetet?

– Ez az időszak nekem nem a pihenésről szól! Minden nap kapjuk a feladatokat Vácról, és teljesítenünk kell, este pedig elküldeni az eredményeinket. Tegnap tíz kilométert bicikliztem és hat és felet futottam. Most egyedül kell dolgoznunk a helyzet miatt, de amint lehet menni edzésre, száz százalékon kell lennünk erőben. Itt kívánnék minden sporttársamnak kitartást és jó egészséget.

error: Content is protected !!