A hétvége embere: Laczkó Lénárd

A Szécsény támadója duplája mellett remek játékkal vezette győzelemre a Cereddel csúnyán elbánó csapatát.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizenkettedik köre után a Szécsényt erősítő Laczkó Lénárdra voksoltunk, aki duplája mellett remek játékkal vette ki a részét a Cereddel öt-egyes arányban elbánó, egyébként nyolc fellépés elteltével ismét nyerni tudó csapata figyelemreméltó sikeréből. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó támadóval készített riportunk!

– Hogy tudná összefoglalni a meccset?

– Igyekeztünk minél élesebben kezdeni a mérkőzést, ami úgy gondolom, sikerült is, gyorsan vezetést tudtunk szerezni, majd megduplázni az előnyünket – mondta Laczkó Lénárd. Ezután már mi is csak helyzetekig jutottunk el, majd volt a csapatnak egy tízperces rövidzárlata, amiből kis szerencsével egyenlíthetett volna az ellenfél, de ez nem sikerült nekik. A második félidőben megszereztük a harmadik találatunkat, ami kicsit szintén visszavetett minket, mert ezt követően a vendégek is bevették a kaput, de mivel nekik kellett menni az eredmény után, kinyíltak hátul, azáltal még két gólt tudtunk szerezni. Összességében úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk ilyen arányban is.

– Miképpen festettek a góljai?

– Az elsőt egy bal oldalról beérkező passzt követőn szereztem, ami egy kicsit mögém érkezett, ezért bal lábbal kellett visszanyúlnom érte, majd fordulásból, a tizenhatos környékéről a rövidbe gurítottam a labdát. A másodiknál Novák Jani remek kiugratása után, a kapussal szemben, pattanásból szintén az alsó sarokba rúgtam be a lasztit.

– Augusztus utolsó hétvégéjét követően, vagyis két hónap után állt ismét a korábban nyolc mérkőzését nyeretlenül megvívó csapata rendelkezésére. Mit gondol, mennyire függhet össze a rossz széria megszakadása azzal, hogy újra szerelést öltött?

– Szerintem nem függ össze a kettő. Tudtommal kezdték már összeszedni magukat a srácok, maximum egy kis felszabadultságot tettem hozzá, hogy mindenki jobban tudjon teljesíteni, de a csapat mindenképp magának köszönheti, hogy megtört ez a sorozat, nem nekem!

– Egyébként mi az oka annak, hogy még csupán kétszer lépett pályára a szezonban?

– Budapesten dolgozom, és emellett iskolába is járok, így nehéz megoldanom, hogy folyamatosan ott tudjak lenni a csapattal.

– A távolléte ellenére mennyire követte figyelemmel együttese idei szereplését?

– Végig figyeltem a csapat teljesítményét és a meccsek eredményét, sokszor mérgesen, mert véleményem szerint sokkal többre képes ez a keret, mint amit eddig mutatott.

– Mint ismert, nemrégiben edzőváltás történt társulatánál. Meglátása szerint hogy csapódott le ez az esemény a klub háza táján?

– Úgy vélem, mindenki elfogadta a történteket. Persze, kicsit mindenki sajnálta, hogy sor került erre, hiszen minden játékos szerette és tisztelte László Lórit, mint edzőt, illetve mint embert, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi szakvezető is mindent megtesz, ami tőle telhető, a csapat a meccsekre koncentrálva ment és megy tovább.

– Vajon mire lehetnek képesek a későbbiekben?

– Minél jobb mutatott játékot és remek eredményeket várok a csapatomtól!

– A folytatásban is hasonló időközönként segítheti alakulatát?

– Egyelőre úgy néz ki, hogy az utolsó két bajnokin még szerepelek, de tavasszal valószínűleg ugyanilyen hézagosan tudok majd szerepelni egy-egy mérkőzésen.

– Szombaton Mohorára látogatnak. Mire készül a találkozó kapcsán?

– Nagyon szeretném, hogyha a csapat bizonyítana, és megmutatná, hogy nem csak szerencse volt az előző eredmény.

error: Content is protected !!