A hétvége embere: Fábri Tamás

A Berkenye támadója a hajrában elért duplával segítette hozzá csapatát a Mátraterenye elleni 3-3-as döntetlenhez.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizenharmadik köre után a Berkenyét erősítő Fábri Tamás mellett döntöttünk, aki a hajrában elért duplával segítette hozzá hátrányból felálló együttesét a Mátraterenye elleni három-hármas döntetlenhez. Most pedig következzen a fontos találatokat elérő csatárral készített riportunk!

– Hogy látta a mérkőzést?

– Először is, szeretném megköszönni a lehetőséget – kezdte Fábri Tamás. A meccs eleje nem volt olyan rossz, voltak helyzeteink, de sajnos nem sikerült megszerezni a vezetőgólt, amire nagy szükségünk lett volna. Ezek után hátrányba kerültünk, és görcsösen, idegesen játszottunk. Félidőben nulla-eggyel mentünk be az öltözőbe. A második játékrészben próbálkoztunk, mentünk előre, kisebb-nagyobb helyzetekig eljutottunk, de így is a vendégek szereztek újabb gólt. A hatvanadik percben tudtunk szépíteni, de ezt követően kontrából ismét betalált a Mátraterenye. Az összecsapás egészét nézve, egy jó mérkőzésen, igazságos döntetlen született.

– Kétszer is kétgólos hátrányba kerültek a találkozó során. Mi járt a fejében a meccs ezen periódusaiban?

– Nulla-kettőnél még bíztam abban, hogy tudunk a játékunkon javítani és egy jó eredményt elérni. Viszont egy-háromnál nem gondoltam volna, hogy képesek leszünk pontot menteni.

– Miképpen tudná feleleveníteni a góljai körüli perceket?

– A mérkőzés végén nagyon gyorsan tudtunk egyenlíteni. Először Bábik Krisztián visszafejelte a labdát a védők mögé, amit aztán sikerült a hosszúba rúgnom. A másodiknál Rottek Péter beadásából egy jó átvétel után a rövid felsőbe rúgtam a lasztit. 

– Mostanában nem volt túl jó formában csapata. Meglátása szerint miért?

– Minden csapatnál vannak mélypontok, ez nálunk most jött el. Egyénileg nagyon jók vagyunk, de a csapatmunka még nem az igazi, viszont dolgozunk rajta, hogy az is jól menjen. Biztos vagyok benne, hogy ez hamarosan újra sikerülni is fog.

– Mire számít az év hátralévő fellépésein?

– Ebben az őszi szezonban van még három meccsünk, szeretnénk mind a hármat megnyerni. Úgy érzem, hogyha tudunk egymásért újra küzdeni, akkor sikerülni is fog.

– Szombaton Palotásra látogatnak. Mit vár a kilencven perctől?

– Győzni megyünk Palotásra. Tudjuk, hogy egy jó csapat ellen fogunk pályára lépni, nehéz mérkőzésre számítunk, de remélem, hogy a lefújásakor három ponttal térünk haza. Hajrá Berkenye!

error: Content is protected !!