A hétvége embere: Alapi Gábor

A Pásztó súlyos sérülést szenvedő támadója még a tizedik fordulóban négy gólt szerezve vezette győzelemre a Berkenyével elbánó csapatát.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2019/2020-as szezon tizedik köre után a Pásztót erősítő Alapi Gáborra voksoltunk, aki mesternégyessel segítette szép győzelemhez a Berkenyével hat-kettes arányban elbánó csapatát. Most pedig következzen a sajnos időközben súlyos sérülést szenvedő csatárral készített riportunk!

– Kezdjük a legfontosabbal. Hogy van?

– Voltam már jobban is… – mondta Alapi Gábor. Nem is nagyon szeretnék az állapotomról beszélni, eléggé kellemetlenek és hosszúak a napok egy ilyen műtét után. Nem kívánom senkinek!

– Bár nem szívderítő a történet, pontosan hogyan sérült meg?

– Nem szívesen emlékszem vissza, hogy őszinte legyek. Bemelegítés után történt az eset, már köszönt egymásnak a két csapat, és mielőtt mentem volna választani a játékvezetőhöz kezdést vagy térfelet, előtte csináltam egy fejelő mozdulatot, majd abból egy kis sprintet szerettem volna még csinálni melegítésképp, aztán, amikor felugrottam, hallottam egy nagy csattanást. Nem is fájt, nem éreztem semmit, mondtam magamban, mire ugrottam rá, hogy ekkorát csattantam?! Addig le sem esett semmi, amíg rá nem léptem a bal lábamra, és a sípcsontom addig lehajlott, hogy nem érintette a lábfejem.

– Milyen visszajelzéseket kapott az elmúlt napokban?

– Szerencsemre nagyon sokan mellettem vannak, és segítenek, amiben csak tudnak. Elég sok üzenetet kapok, sajnos még nem is tudtam mindenkinek válaszolni, de minél előbb megpróbálok mindenkinek. Még egyszer szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki bármilyen formában is mellettem van és próbál átlendíteni ezeken a nehéz napokon.

– Vajon mikor láthatjuk ismét a pályán?

– Én szeretnék minél előbb visszatérni, de nem akarom elsietni a rehabilitációt. Abban viszont biztos vagyok, hogy előbb visszatérek, mint azt gondolnánk. Mindent megteszek, hogy mihamarabb újra edzésbe álljak és ismét pályára lépjek! 

error: Content is protected !!