A Fülekkel is elbánt az SBTC

Szerdán a szlovákiai harmadik vonalban szereplő ellenfelével játszott edzőmérkőzést a megye egy jó formában lévő listavezetője.

Szerdán előkészületi találkozón volt érdekelt a megye egyet vezető SBTC, a bajnokin jó ideje veretlen ‘tarjániak a szlovákiai harmadosztályban szereplő Füleket fogadták a Tóstrandi Sporttelepen. Az edzőmeccsen végül sima sikert arattak a fekete-fehérek, Tarlósi Milán háromszor köszönt be. Szombaton tizenhárom órától ismét tétmérkőzés vár a házigazdákra, akik legközelebb az Érsekvadkertet látják majd vendégül a Szojka Ferenc Stadionban.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Füleki TC 5-1 (2-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Salgótarjáni BTC: Végh – Bakos, Illés E., Simó A., Szeles – Tóth M., Sárközi, Tarlósi M. – Tarlósi P., Novák, Gazdag. Csereként léptek pályára: Czutor, Bata, Fülöp, Simó L., Rabb, Boros. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Tarlósi M. (3), Tarlósi P., Szeles

Rubint Richárd: – Jó csapat ellen játszottunk. Élveztük a mérkőzést, nagyon gyorsan fociztunk. Kihasználtuk a területeket, és főleg a második félidőben mezőnyfölényben is voltunk. Ki akartuk próbálni, milyen erőállapotban vagyunk, valamivel gyorsabb ellenféllel szemben, mert komolyan a céljaink. A téli időszakban is hasonló, magasabb osztályú csapatokkal fogunk majd megmérkőzni.

error: Content is protected !!