A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

A tavaszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokban, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról. A megye egy tizenhatodik köréből a Héhalom SE-Mátraterenye SE meccsre esett a választásunk, ahol a tabella negyedik helyezettje a bronzérmes pozícióban állomásozó alakulatot fogadja Hatvanban. Lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő erőfelmérőket illetően!

Megyei I. osztály, 16. forduló, 2020. február 22. (szombat), 14.00:

Héhalom SE-Mátraterenye SE

Helyszín: Hatvan, Népkerti Sporttelep.

Győri Zoltán, a Héhalom SE vezetőedzője: – Heti három foglalkozást tartottam, plusz egy mérkőzést is játszottunk. A létszám miatt nem lehetek csalódott, mindenki tisztességesen megjelent a foglalkozásokon. Keretünket két játékossal erősítettük tovább, a Hatvani Lokomotívtól érkezett Kiss Sándor, illetve a Kartal csapatából Babusa Attila. A Mátraterenyét kiváló csapatnak tartom, Romhányi Tomi barátom jól összerakta őket. Fontos mérkőzés lesz számunkra, ennek megfelelően készülünk. Nem lesz hazai környezet, hiába mi vagyunk a pályaválasztók, ugyanis a mérkőzés a hatvani műfüves játéktéren lesz megrendezve. Lendületes, gyors találkozóra számítok, remélem, jó meccsel tudjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat, ha már ennyit kell utazniuk.

Romhányi Tamás, a Mátraterenye SE játékos-edzője: – Január 12-én kezdtük a felkészülést. Heti két-három edzést terveztem. Ezek mellett beneveztünk a Heves megyei műfüves bajnokságra, ami így minden hétvégén szolgáltatott nekünk meccset . Az alapozásunkat megfelelőnek találom. Nem mindig jöttünk össze olyan létszámban, mint amit vártam, de a csapat magja most is rendszeresen járt és odatette magát. Egy távozónk volt Gyarmati személyében. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert az ellenfelünk már eddig is erős volt és a télen még erősödött is. Győri Zoli remek edző, jól összerakta együttesét. Csapatként is jól működnek és egyénileg is erősek. Remélem, a játékosaim átérzik a tétjét ennek a találkozónak és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el.

error: Content is protected !!