A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

Az őszi idényben is folytatjuk a már korábban megszokott rovatunkat. Fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról.

Ezúttal a Mátraterenye SE-Cered VSE, a Nagyoroszi HBB SE-Mátraverebély-Szentkút SE, a KSE Becske-Patak SE, illetve a Mátramindszent SE-Doboskút SK Nógrádsipek meccsekre esett a választásunk, lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő erőfelmérőket illetően!

Megyei I. osztály, 8. forduló, 2019. október 5. (szombat), 15.00:

Mátraterenye SE-Cered VSE

Romhányi Tamás, a Mátraterenye SE játékos-edzője: – Sajnos Bozóra és Gyarmatira még jó ideig nem számíthatok. A csapat többi tagja viszont bevethető lesz a hétvégén. A Cereddel mindig kiélezett, jó meccseket szoktunk játszani, és ez szerintem most is így lesz. Vendégeink az elmúlt három mérkőzésükön huszonnégy gólt szereztek, így az önbizalmukkal biztos nem lesz probléma. Remélem, ezzel nekünk sem lesz gond, és meg tudjuk védeni a hazai pályánkat.

Oláh Teofil, a Cered VSE játékos-edzője: – A rossz kezdés után is éreztük, hogy több van a csapatban, aztán fejben és hozzáállásban is tudtunk változtatni. Javult az előrefelé játékunk, támadóink megtalálták góllövő cipőiket, ennek köszönhetően pedig valamelyest kiegyenesedtünk. Bízom benne, tudjuk tartani ezt az arcunkat és még sokáig megmarad! Tisztában vagyunk vele, nagyon jó és masszív csapathoz látogatunk. Nehéz mérkőzésre számítok, de ha mi is át tudjuk menteni a jó formánkat a hétvégére, és a védekezésünk kemény marad, akkor joggal rászolgálhatunk erre a forduló meccsre címre!

Megyei II. osztály, 8. forduló, 2019. október 6. (vasárnap), 15.00:

Nagyoroszi HBB SE-Mátraverebély-Szentkút SE

Németh Krisztián, a Nagyoroszi HBB SE játékos-edzője: – Ahogy legutóbbi nyilatkozatomban már elmondtam, letudtuk a három, dobogóra esélyes csapatot, igaz, nem kellett volna ilyen nagyarányú vereségeket szenvednünk, amik még ha benne is voltak a mérkőzésekben, ha jobban kihasználjuk a meglévő helyzeteinket, és megfelelő létszámban megjelenünk, akár még szorosabb eredményeket is elérhettünk volna. Elmondtam a fiúknak, most már össze kell szednünk magunkat, tiszta lappal kezdeni az egészet, aztán odakoncentrálni a bajnokság további részére. Úgy gondolom, ha normálisan megjelenünk a hátralévő találkozókon, tehát a játékosok szabaddá teszik magukat, és úgy szervezik a hétvégi programjaikat, hogy a csapat hasznára tudjanak lenni, akkor még elérhetünk jó eredményeket, de ha nem, akkor sajnos el kell fogadnunk az ötödik-tizedik pozíciókat. Az ellenfélről semmit nem tudok. Ahogy néztem, ők is középcsapatnak számítottak tavaly. Jó színvonalú, izgalmas kilencven percet várok, ahol mindkét együttes szurkolói jól szórakozhatnak majd, sportszerű keretek között. Mindenféleképpen győzelmet várok a társaságtól!

Kaspár Zsolt, a Mátraverebély-Szentkút SE vezetőedzője: – Kissé hullámzó a teljesítményünk, de eddig idegenben nem ment rosszul, remélem, a múlt heti varsányi győzelem lökést ad a csapatnak! A Nagyorosziról nem sok mindent tudunk, a Tar ellen láttuk őket, de az még az elején volt. Bízom benne, hogy megfelelő hozzáállással elhozzuk a három pontot!

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 8. forduló, 2019. október 6. (vasárnap), 15.00:

KSE Becske-Patak SE

id. Jele Tibor, a KSE Becske vezetőedzője:  Úgy érzem, a múlt heti siker összekovácsolta a társaságot. Most viszont nehezebb dolgunk lesz, mert a bajnokcsapat jön hozzánk. Patakon mindig jó csapat volt és ez most is így van, hiszen veretlenül vezetik a bajnokságot a vendégek. Ettől függetlenül számomra csak a győzelem lesz a megfelelő eredmény. A pénteki edzés helyett, kimentünk a becskei hegytetőre és Buddhától kértünk egy kis segítséget!

Bella Sándor, a Patak SE vezetőedzője: – Egy évvel ezelőtt a poklot járta meg csapatunk, nehéz időszak volt, maga a fennmaradásunk is erősen kérdéses volt! Aztán a télen gondoltunk egy merészet, sikerült meggyőzni és egyben tartani a társaságot, sőt még erősíteni is tudtunk, majd tavasszal megkezdtük egy új csapat építését, letettük az alapokat, új időszámítás kezdődött! Az idei szereplésünk részben ennek is köszönhető, valamint annak, hogy további erősítéseket tudtunk végrehajtani. Szép lassan össze csiszolódik a gárda, a srácok örömmel húzzák magukra a szerelést hétről-hétre, amit a játékukkal és az eredményekkel bizonyítanak is! Bizakodó vagyok, jelenlegi keretünk magasabb osztályba is megállná a helyét, ezért célunk, hogy a dobogón végezzünk, de az igazi kihívás mindannyiunknak a bajnoki cím lenne! Ezért pedig meg is teszünk majd mindent, igaz, nálunk is sokat vet a latba, hogy hány játékost kell egy-egy mérkőzésen nélkülöznünk. Vasárnap Becskén vendégeskedünk, itt szeretném megköszönni, hogy belementek a játéknap cserébe! Házigazdánk évek óta meghatározó résztvevője a megye háromnak, néhányszor meccseltünk már, és minden alkalommal küzdelmes összecsapást láthattak a nézők. Évek óta stabil kerettel rendelkeznek, talán ez teszi őket jobbá, mint az átlag, valamint az a háttér (vezetők, edző), akik nélkül talán csapat sem lenne Becskén! Mindkét oldal jó formában és egészséges önbizalommal várhatja a vasárnapi fordulót, éppen ezért egy küzdelmes, de mindenképpen sportszerű kilencven percet várok! Ami a mieinket illeti, még vannak kérdőjelek, de célunk most is a győzelem megszerzése. Mivel ellenfelünk szívós, és nem adja könnyen magát, biztos vagyok benne, hogy az eddigi legnehezebb csata vár ránk!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 8. forduló, 2019. október 5. (szombat), 15.00:

Mátramindszent SE-Doboskút SK Nógrádsipek

Dancsok Roland, a Mátramindszent SE vezetőedzője: – Köszönjük, hogy ismét a mi mérkőzésünket választották. A múltkor fájó vereséget szenvedtünk, de úgy érzem, kellet ez a pofon, hogy a fejekben rendet tegyen. Remélhetőleg rájövünk, hogy nem lesz egyszerű a bajnokság megnyerése, ha nem teszünk érte többet! Az ellenfelünk egy masszív, rutinos csapat. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiába a hazai pálya. Azt remélem, hogy végre már normális, korrekt játékvezetés lesz! Hajrá ‘Mindszent!

Csordás Tibor, a Doboskút SK Nógrádsipek vezetőedzője: – Köszönjük, hogy miénk a forduló mérkőzése! Az első körben egy kiélezett, szoros meccsen kaptunk ki a tavalyi bajnok otthonában, majd a továbbiakban magabiztos győzelmeket arattunk. A szombati nap nem igazán jó nekünk, több hiányzónk is lehet, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy folytatni tudjuk jó sorozatunkat. Aktuális ellenfelünk kikapott Csitárban, ezért velünk szemben mindent megtesznek majd, hogy kiküszöböljék a múltkori fiaskót. Igazából nem sokat tudok róluk, de a tabellán elfoglalt helyezésüket nézve, kiemelkednek a mezőnyből. Bízom benne, egy jó hangulatú, színvonalas, sportszerű mérkőzésen, a csapatom mindent megtesz majd a sikerért!

error: Content is protected !!