A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

Az őszi idényben is folytatjuk a már korábban megszokott rovatunkat. Fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról.

Ezúttal a Cered VSE-Berkenye SE, a Bánk SE-Építők KC, a KSE Becske-Tereske KSE, illetve az Ipolytarnóc SE-Cserhát TSE Felsőtold meccsekre esett a választásunk, lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő erőfelmérőket illetően!

Megyei I. osztály, 3. forduló, 2019. augusztus 31. (szombat), 17.00:

Cered VSE-Berkenye SE

Oláh Teofil, a Cered VSE játékos-edzője: – A csapat természetesen csalódott, két forduló után szerettünk volna legalább négy pontot szerezni, amire meg is volt a sansz, de sajnos elmaradt. Tudjuk, hogy egy nagyon jó gárda látogat hozzánk, kupameccsen már összecsaptunk idén idegenben, akkor szoros mérkőzésen ők tudtak továbbjutni. Most két meghatározó játékosunk hiánya nehezíti a dolgunkat, eltiltás, illetve egyéb elfoglaltság miatt, de bízom benne, aki pályára lép, mindent megtesz a sikerért, és pontot vagy pontokat tudunk szerezni!

Mohácsi László, a Berkenye SE vezetőedzője: – Rossz rajttal kezdtük a bajnoki szezont, amiből sikerült gyorsan kilábalnunk, így most a hétvégi összecsapás egyik kérdése az lesz számunkra, hogy merre is vesszük azt a bizonyos irányt. Bízom abban, hogy frissültünk a héten, a hozzáállásunkban nem lesz kifogás, a játékunkon tovább tudunk javítani, és olyan teljesítményt fogjuk tudni nyújtani, amit elvárható a csapattól. Szükség lesz a jobbik formánkra, hiszen jó csapathoz látogatunk, ahol már sok vendég, – köztük mi is – pórul járt. Lesznek hiányzóink, de remélem, hogy az elérhető keret mindent megtesz majd, hogy irányba állítsuk azt a bizonyos … gépet.

Megyei II. osztály, 3. forduló, 2019. augusztus 31. (szombat), 17.00:

Bánk SE-Építők KC

Kovács Imre, a Bánk SE vezetőedzője: –Bár még nagyon az elején járunk a bajnokságnak, de a hétvégén már egy nehéz mérkőzésre van kilátás a mi szempontunkból. Egy ugyanúgy hatpontos, hibátlan csapatot látunk vendégül Bánkon, mint amilyenek mi vagyunk. Nem ismerjük egymást, sosem találkoztunk még egymással a pályán, de számomra “ismeretlenül is” nagy tiszteletet és elismerést ébreszt az, amit soros ellenfelünknél ilyen rövid idő alatt, ilyen minőségben, háttérmunkával és szervezettséggel felépítettek! Smelkó Karcsival pedig az évtizedes sportbarátság mellett a sok egymás elleni csörte is szorosan összeköt, jó lesz újra találkozni vele, hisz legutóbb immár tíz esztendeje 2009-ben, egy Szuperkupa döntőn, Karancslapujtőn néztünk egymással farkasszemet. Sportszerű, jó iramú és színvonalas találkozót várok, melyen hazai környezetben szeretnénk begyűjteni a pontokat, ezzel pedig egy közvetlen riválissal szemben is lépéselőnybe kerülhetnénk.

Smelkó Károly, az Építők KC vezetőedzője: – Két meccs, két győzelem, papíron jó kezdés, de a jó játékkal adósnak vagyunk! Ezt tudják a játékosok is, és biztos vagyok benne, hétvégére mindenki nagyon készül, már csak azért is, mert a bajnokság legjobb csapatával játszunk, mely együttes két meccsen huszonkettő-nullás gólarányt ért el, és természetesen hat pontot szerzett. Nem ismerem a bánkiak játékrendszerét, de ha csak a neveket nézem, és hogy ki az edző, vagy hogy tavaly azt a Mohorát előzték meg, akik most kiválóan szerepelnek a megye egyben, akkor enyhén szólva is nagy fába vágjuk a fejszénket! De mint tudjuk, a labdarúgásban nincs előre lejátszott meccs, ezért várjuk ki a végét, ha a mi csapatunknál rend lesz a fejekben, és mindenki kihozza magából a maximumot, tudunk játszani egy jó meccset! Ha ez nem így lesz, komoly gondjaink lesznek!

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 3. forduló, 2019. augusztus 31. (szombat), 17.00:

KSE Becske-Tereske KSE

id. Jele Tibor, a KSE Becske vezetőedzője:  Az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy itt folytatom. Verner és Turi elment, három fiatal srácot igazoltunk. A túlélés a cél! Megmondom őszintén, én nem nem nagyon vártam a kezdést, már nehezemre esik ez az egész! Nem a “kocsi fa” motivál, mert még azt sem kaptam, hanem hogy egy csapatban lehetünk a fiammal. A Tereske jó csapat, régóta együtt van. Én pedig azt sem tudom, megleszünk-e…

Kiss Balázs, a Tereske KSE vezetőedzője: Köszönjük a megtiszteltetést, hogy miénk lehet a forduló mérkőzése, reméljük, ennek fényében tudunk teljesíteni! A Becske most kezdi a bajnokságot, még nem játszottak tétmeccset, mi pedig kezdtünk egy tíz emberrel megszerzett döntetlennel, aminek utólag örültünk, aztán volt egy pihenőnk. A tavalyi mérkőzésen lemérhettük tudásukat és akaratukat, így abból a meccsből kiindulva, egy nehéz találkozóra számítunk. Az előző szezonban nagy szerencsével nyertünk náluk, akkor is egy fővel kevesebben játszva. Jelenleg nem pontosan tudjuk, milyen erőt képvisel a Becske vagy éppen mennyire igazoltak. A szombati nap miatt biztos lesznek hiányzóink, de mivel jelenleg huszonegy játékos alkotja a tereskei keretet, reméljük, lesz cserénk is! Bízunk benne, jó mérkőzés lesz, jó játékvezetés mellett!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 3. forduló, 2019. szeptember 1. (vasárnap), 17.00:

Ipolytarnóc SE-Cserhát TSE Felsőtold

Bolyós Gergő, az Ipolytarnóc SE játékos-edzője: – Az első két forduló nagyon jól sikerült, szerencsére mindkétszer ugyanabban a felállásban tudtunk pályára lépni. Most vasárnap biztosan lesz hiányzónk, így bele kell nyúlni a kezdő tizenegybe is. Ellenfelünk első mérkőzéséből nem szabad messzemenő következtetést levonni, hiszen csak kilencen tudták kiállni, múlt héten viszont már győztesen hagyták el a pályát. Egy masszív csapatról van szó, akik tavasszal is megnehezítették a dolgunkat. Bízom a srácokban, a maximumot kell nyújtanunk.

Nagyváradi István, a Cserhát TSE Felsőtold vezetőedzője: – Ilyen nehéz szezonkezdet aligha volt az egyesület történetében, és itt a létszámgondokra célzok. Már a felkészülésünk sem ment zökkenőmentesen, bár a hazai rendezésű tornán lejátszott két meccs bizakodásra adott okot. Közben sérülések és eltiltás is nehezítette a csapat dolgát, ezért is szaladtunk bele az első fordulóban egy nagy pofonba. Igyekszünk összeállni, de így nagyon nehéz őszi szezon elé nézünk. A soros ellenfelünket ismerjük, jó erőkből áll, és úgy gondolom, idén is ott lesz a bajnoki címért folyó versenyben. Gyorsan és agresszíven játszanak, ezt már a tavalyi mérkőzéseken is tapasztaltuk. Nehéz lesz, hazai környezetükben ők az esélyesek, de nem mehetünk feltartott kezekkel, így bízom benne, hasonlóan az előző hétvégéhez, megfelelő létszámban, jó teljesítményt fogunk nyújtani. Meglátjuk, ez mire lesz elég.

error: Content is protected !!