A Bátonyterenyei TC-nél kérdéses a felnőttcsapat jövője

Gabi

Forgó Péter vezetőedző szerint nagyon nehéz helyzetben van a lezárt bajnokságot tizedik helyen befejező együttese.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes csapatok edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a tizedik helyen befejező Bátonyterenyei TC-t irányító Forgó Péterrel indítjuk.

Forgó Péter: – A lezárással kapcsolatban semmi kifogásom nem lehet. Nehéz lett volna egy ilyen szünet után, egy-két héten belül folytatni a szezont. Ahogy eddig is, heti egyszer tartunk edzést a következő időszakban, és ahogy korábban, kb. három-négy ember fog részt venni a foglalkozásokon… Az amatőr játékosokat egy ilyen kényszerpihenő nyilván nem érint annyira rosszul, mint aki profi szinten űzi ezt a sportot és próbál belőle megélni. Mi nagyon nehéz helyzetben vagyunk, egyelőre annak is örülnék, ha látnám, hogy van jövője Bátonyterenyén a felnőttfocinak. A Kisterenye tavaly megszűnt, most pedig mi is olyan helyzetbe kerültünk, amiből önerőből biztosan nem tudunk pozitívan kijönni. Így tehát, hogy mikor kezdünk alapozást, nem feltétlenül releváns kérdés nálunk.

Next Post

,,Ebbe beleszülettem"

A berkenyei fociban jó ideje meghatározó szerepet betöltő German József a szeretett klubja mellett eltöltött harmincnyolc év egészére kellemes emlékként tekint vissza. Vannak olyan sportemberek, akik nélkül szinte elképzelhetetlenek volnának egy-egy klub mindennapjai. Ez az állítás Nógrád megyében is elmondható pár társaság kapcsán, fontos, hogy álljon a csapat mögött egy […]
error: Content is protected !!