Visszalépett a bátonyterenyei teremkupától a korábbi éllovas Color

Gabi

A nagymúltú sorozat főszervezője, Tarjáni László mondta el véleményét a sajnálatos döntés kapcsán.

Javában zajlanak a küzdelmek a VI. bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokságban, már csak négy fordulót kell várni arra, hogy kiderüljön, mely csapat nyeri meg a nagymúltú sorozat aktuális kiírását. Sajnos a múlt hétvége során lezajló játéknapokat megelőzően egy sajnálatos eseményt is feljegyezhettünk, miután a rájátszás felsőházának korábbi éllovasának számító Color úgy határozott, nem folytathatja a versenyt. Az együttes döntése kapcsán az esemény főszervezője, Tarjáni László foglalta össze gondolatait.

Tarjáni László: – Azért szerettem volna megszólalni, hogy ne essen csorba a bátonyterenyei kispályás torna hírnevén. Bejelentem, hogy a Color együttese visszalépett a 2018/2019-es bajnokságtól. Csalódás és sajnálatos, hogy egy olyan gárdát vesztettünk el, amely abszolút esélyes volt az aranyéremre, és a továbbiakban olyan labdarúgókat kell nélkülöznünk, akik akár a gólkirályi címre vagy a legjobb mezőnyjátékos díjára is pályázhattak volna. Sajnálom a csapatvezetőt is, a szponzort, aki energiát és sok pénzt fektetett a csapatba. Sportszerűen, korrekt módon állt elém és jelentette be a visszalépést, amit tudomásul vettem. A csapat felelőssége, még egyszer mondom, a csapaté (!), és ez minden résztvevőre érvényes, hogyha beneveznek egy bajnokságba, vállalják az ottani feltételeket, akkor azt sportszerűségből és becsületből is végig kell csinálni! Azt végképp nem értem, hogy egy nagypályás klub, amelynek az edzője állítólag le is nyilatkozta, hogy engedi az embereit kispályán játszani, miért gondolja meg magát menet közben. De bizonyára megvolt rá az ok, ezt nem az én tisztem megítélni. Megyünk tovább! Még három hét van a bajnokságból, és örömmel mondhatom, úgy néz ki, szinte az utolsó fordulóig kiélezett lesz a harc az elsőségért, úgy a felső-, mint az alsóházban, de még a gyerekek sorozata is nyitott. Én kívánok mindenkinek nagyon sportszerű viselkedést és küzdelmeket! Köszönöm, hogy lehetőségem volt a nyilatkozásra!

Next Post

Ilyen egy kendőzetlen vallomás

A Szent Imre DSE U19-es csapatától elküldött Sopotnik László kemény őszinteséggel beszélt az elmúlt időszakról. Az előző hetekben szárnyra keltek olyan híresztelések, miszerint benne van a pakliban, a Szent Imre DSE U19-es csapata nem folytatja a megyei másodosztály nyugati-csoportjának további küzdelmeit. A féltávnál az említett bajnokság ötödik helyén álló, a […]
error: Content is protected !!