Vereséggel kezdte a férfi futsal második vonal új szezonját a Romhány

Nem jött össze a jó rajt a BME ellen alulmaradó nógrádi székhelyű együttesnek.

Hétfőn nekivágott a férfi futsal másodosztály új idényének a Romhány, Nagy Attila csapata idegenben lépett parkettre a nyugati régió első körében. A nógrádi székhelyű gárda nem túl jó előjelekkel készülhetett az összecsapásra, a több alapemberét elveszítő, nehéz sorsolásban érdekelt együttes ráadásul kevés fővel képviseltette magát a mérkőzésen, ami az egész meccsre rányomta a bélyegét, a vérátömlesztésen áteső alakulat játékosai még ismerkednek egymással, ezzel szemben a házigazdák évek óta együtt szerepelnek, céljuk, hogy visszakerüljenek az élvonalba.

A hazaiak már a párbaj legelejétől dinamikusan letámadták a vendégeket, akiknek még a kezdeti időszak folyamán jól működött a védekezésük, elsősorban távoli lövésekkel veszélyeztettek a budapestiek. Aztán egy megpattanó labda által előnybe került a BME, ami kellőképpen meg is nyugtatta a szóban forgó társaságot. A továbbra is mezőnyfölényben lévő vendéglátók a későbbiekben is domináltak, míg ellenfelük egy-két kontrával hívta fel magára a figyelmet. A romhányiak a második játékrész közepéig bírták erővel, majd elfáradtak, ami aztán védelmi megingásokat, egyben a figyelmetlenségekből születő beszedett találatokat eredményezett, a fővárosi csapat pedig végül pedig sima, hét-egyes arányban múlta felül az amolyan kozmetikázás gyanánt legalább szépítésig eljutó vetélytársát

Férfi futsal NB II, Nyugati-csoport, 1. forduló:

BME-BT FC-Romhány SE 7-1 (2-0)

Helyszín: Budapest, MAFC Sportcsarnok.

BME-BT FC: Papp – Bozsoki, Viza, Csernai, Kulik. Cserék: Réti, Fazekas, Fritz, Fodor, Dudás, Barna. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Romhány SE: Gál – Pászti, Veres, Tihanyi, Torma. Cserék: Madarász, Pándy-Szekeres, Nagy A. Játékos-edző: Nagy Attila.

Gól: Csernai (5., 28.), Fazekas (8., 36.), Fritz (32.), Bozsoki (40.), Barna (40.), ill. Pászti (40.)

Csernai Gábor: – Sajnos nem tudtunk edzőmeccseket játszani, így nagyon szezon kezdetire sikerült a játékunk. Egyetlen pozitív dolog, hogy ellenfelünk nem igazán járt a mi térfelünkön, szinte teljesen uraltuk a mérkőzést. Viszont előre játékban rengeteget hibáztunk, illetve olyan szituációkban hoztunk rossz döntést, ami már nem az ellenfélen múlt. Annak a csapatnak, amely szeretne harcban lenni a bajnoki címért, ennél sokkal jobban kell koncentrálni, mert így nem érjük el céljainkat.

Nagy Attila: – Megérdemelten nyertek a vendéglátók. Nem voltunk megfelelő létszámban, és így a végére elfáradtunk, ami gólokban mutatkozott meg. Gratulálok a BME csapatának.


Következik, 2. forduló, 2017. szeptember 8. (péntek), 21.00:

Romhány SE-Airnegy FC

Helyszín: Budapest, Soroksári Sportcsarnok.

error: Content is protected !!