Hétfőn Ferencsik Raymond Emléktornát rendeznek Romhányban

Gabi

Hat csapat részvételével fogják lebonyolítani az öregfiúk számára kiírt kispályás kupát.

December 30-án, hétfőn a nemrégiben elhunyt Ferencsik Raymond emléke előtt tisztelegve rendeznek öregfiúk tornát a romhányi sportcsarnokban. Az eseményre hat alakulat kapott meghívást, a résztvevők előbb két csoportban játszanak majd egymással, majd a triókban azonos helyezést elérő gárdák mérkőznek meg a különféle pozíciókért.

A szervezőktől, Bartyik Róberttől és Molnár Istvántól megtudhattuk, a gólkirályt és a legjobb mezőnyjátékost is díjazni fogják, az esemény végén pedig a Fáradt Vándor panzióban egy ebéd várja az együtteseket. A rendezvényért felelős személyek továbbá szeretnék köszönetüket kifejezni Kovács Gabriellának, a Fáradt Vándornak, a Lila Presszónak, valamint annak a pár magánszemélynek, akik ilyen-olyan felajánlásokkal, munkájukkal segítették a torna létrejöttét.

A résztvevők: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Váci Rendőrkapitányság, Romhányi Öregfiúk, Rétsági Öregfiúk, Nógrádi Öregfiúk, Váci Izzó.

Next Post

Karácsony alkalmából adományozott az SBTC

Egy gyermekotthonnak és egy állatvédő egyesületnek kedveskedtek a salgótarjáni csapat labdarúgói. Még a múlt hétvégén egy nemes kezdeményezéssel hívta fel magára a figyelmet a megyei első osztályt vezető SBTC, a klub futballistái ugyanis úgy határoztak, emberi oldalukat is megmutatván, házon belüli adománygyűjtést kezdeményeznek. Végül a fekete-fehérek valamennyi focistája támogatta az […]
error: Content is protected !!