Vállalható vereséggel indította a szezont a bátonyterenyei futsalcsapat

Az újonnan alakuló alakulat emelt fővel kapott ki a mezőny egyik legjobbjától.

Még hétfőn túlesett idei első erőpróbáján a frissen alakuló bátonyterenyei futsalcsapat, kezdésképpen az éllovas pozíciót elfoglaló, korábban két győzelmet és 39:6-os gólkülönbséget elkönyvelő Jászkisérrel csapott össze a nógrádi gárda a Szászbereki Sportcsarnokban. A Tóth Zsolt által irányított armada végig méltó ellenfele tudott lenni a listavezetőnek, és ugyan végül győzedelmeskedtek a rutinosabb házigazdák, a látogatóknak sem volt okuk szégyenkezni, sőt a folytatásban építhetnek nyitófellépésükre a tűzkeresztségen túleső vendégek.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 3. forduló:

Jászkiséri SE-Bátonyterenyei TC 8-5 (4-2)

Helyszín: Szászbereki Sportcsarnok.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Domán, Bujtár, Komka, Lengyel. Cserék: Pozsár, Tóth Zs., Horváth Sz., Határ, Sipkó, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (2), Sipkó, Bujtár, Lengyel

Tóth Zsolt: – Igen rövid felkészülésünk volt az első meccs előtt, ami azt jelenti, egyet edzettünk együtt. Ebbe a foglalkozásba sok mindent bele kellett sűríteni, legfőképp alap dolgokat, ami nélkül nem mehettünk bele az első mérkőzésbe, megismerkedtünk a futsallal és a szabályokkal. Így mentünk a jelenlegi első helyezetthez. Tudtuk, hogy nem lesz leányálom ez a találkozó, hiszen iszonyatosan jó ellenfél várt ránk. Tisztes helytállást szerettünk volna bemutatni, ami szerintem sikerült is. Szinte mindenki remek teljesítményt nyújtott, sajnos volt két kisebb sérülés, Sasvári Milánra és Határ Istvánra nem számíthattam. Nagyon jó iramú összecsapás volt, mindkét csapat egyben volt. Perpillanat ennyi a különbség az együttesek között, bár voltak olyan pillanatok, amikor jobbak voltunk, de javarészt ők azért jobban játsszák ezt a sportot. Mi a jövőben dolgozunk tovább, teljes gőzerővel készülünk a következő bajnokira! Jó, összetartó a társaság, kellemes a hangulat, várják a fiúk az edzéseket, szóval minden rendben. Hajrá Bátony-futsal!

Következik, 5. forduló, 2019. október 21. (hétfő), 20.30:

SK Tóalmás-Bátonyterenyei TC

Helyszín: Tóalmás, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola.

error: Content is protected !!