Újra megrendezésre kerül a már hagyománnyá váló szendehelyi teremtorna

Gabi

Várják a csapatok jelentkezését a kétnapos, huszonnegyedik alkalommal kiírt eseményre.

Február első hétvégéjén ismét lebonyolításra kerül az immáron XXVI. Farsangi Teremlabdarúgó Vándorkupa a szendehelyi tornacsarnokban. A kétnapos, szombaton és vasárnap lebonyolítandó eseményen ismét színvonalas csatákra van kilátás, ez az esemény is beletartozik azon kispályás rendezvények táborába, amelyek nem hosszabb ideig tartanak, ámbár a maguk nevében kellő színvonalat képviselnek.

A tavalyi kiírást a T-Cad együttese nyerte, az idei győztes pedig újfent megmérettetheti majd magát a soros Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupán. A főszervező várja a csapatok jelentkezését. További információk az alábbi felhíváson érhetőek el.

Next Post

A hétvégén is kellő izgalom várható kispályás fronton

Pénteken utolsó szakaszához érkezik a Rotemo, szombaton véget a salgótarjáni sorozat, mindkét nap parkettre lépnek Bátonyterenyén. A hét második felében már csak megyénk három nagyobbnak mondható téli teremkupáján pattog majd a labda. Romhányban péntek este rendezik meg a hatodik kört. Salgótarjánban előbb lezárják az amatőrök rájátszását, majd szombaton jöhet a […]
error: Content is protected !!