Szombaton befejeződik a bátonyterenyei téli teremtorna VII. idénye

Gabi

A felsőházban még a dobogó két alsó foka kiadó, az öregfiúknál egy bajnoki döntőnek beillő meccsen derül ki a végső győztes kiléte.

Szombaton a rájátszás kilencedik körével véget ér a hetedik szezon a bátonyterenyei téli teremkupán. Az utolsó játéknap előtt még több kérdés is van. Az már ugyan biztos, hogy a felsőházban a Lucky Strike lett a bajnok, a második és a harmadik hely még kiadó. Amennyiben a Bakos Vill nyer, biztosan ezüstérmes, míg az Elán és a Big Team meccs eredményének függvényében kiderül, kié lesz a bronzmedália. Az öregfiúknál a tizenöt órától esedékes MTSE-NBSC találkozó után derül ki, kinek a birtokába kerül a trófea, remi esetén az NBSC örülhet. A vigaszágon a Határ(SE)t és az Egynullaegy éppen egymással szemben döntheti el, melyik gárda zár jobb pozícióban.

VII. bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, rájátszás, 9. forduló, szombat:

11.00: Gold Team-Bak Elit

12.00: Fűtőber-Bianconeri

13.00: Határ(SE)t-Egynullaegy

14.00: Bartók Béla Általános Iskola-II. János Pál Pápa Általános Iskola

15.00: MTSE-NBSC

16.00: Bello Breaking-Bakos Vill

17.00: Big Team-Elán

18.00: Friends-Lucky Strike

19.00: Next Therm-Silver Shop

20.15: eredményhirdetés

Next Post

Így fest a keleti megye három téli átigazolási adatbankja

Nagy szórás jellemezte a mezőny csapatainál végbemenő változásokat. Február 14-én lepergett a téli átigazolási időszak, a különféle pontvadászatok csapatai az említett határidőig szerezhettek új játékost más kluboktól. Mostani összeállításunkban a keleti megye hármas mezőnyben szereplő alakulatoknál bekövetkező változásokat nézzük meg. Lássuk, milyen jövés-menés volt a bajnokságban résztvevő tizenhárom társaságnál! A Megyei […]
error: Content is protected !!