Riválistól igazolt játékost a Diósjenő

Lami István a megye egy második helyén telelő csapat első téli szerzeménye.

Január 15-én hivatalosan is elrajtol a téli átigazolási időszak a honi labdarúgásban. Igen hamar feljegyezhettünk a holtszezon egyik érdekes klubváltását, az elmúlt időszakban Berkenyén focizó Lami István a rivális, újoncként második helyen telelő Diósjenőnél folytatja pályafutását. Döntése kapcsán szólaltattuk meg a huszonhárom esztendős támadót.

Lami István: – 2018 nyarán igazoltam Berkenyére, Érsekvadkertről – vágott bele Lami István. A 2018/2019-as szezonban második helyet értünk el a bajnokságban. Másfél évet töltöttem el Berkenyén, ahol volt ifista edzőmmel, Greff Ádámmal, illetve még számos nagyszerű labdarúgóval játszhattam együtt. 2019 nyarán, amikor a Diósjenő újra visszajutott a megyei első osztályba, megkerestek, hogy igazoljak át hozzájuk. Akkor leültem beszélni Mohácsi mesterrel, illetve a csapat főtámogatójával, German Józsi bácsival, és úgy döntöttem, maradok Berkenyén. Azonban sajnálatos módon egy komolyabb térdsérülést szenvedtem, ami miatt majdnem a teljes őszi szezont ki kellet hagynom. Ezúton szeretném megköszönni “Mohának”, illetve Józsi bácsinak a sok segítséget, ami a felépülésemet szolgálta. Szeretnék köszönetet mondani a Berkenyének azért a sok dologért, emlékért, amit ott szereztem! Kívánom, hogy sokszor szólaljon meg még a berkenyei hazai öltözőben Józsi bácsi kedvence, a “Mi, mi, mi…!”

Az őszi idény végével ismét megkerestek Diósjenőről. Végig követtem a szereplésüket, hisz sok régi csapattársam, illetve barátom játszik most ott, egyben tetszik a csapat hozzáállása, a körülmények, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom a Diósjenővel a közös munkát. Mindezt a bajnoki tabellán való elhelyezkedéstől függetlenül. Úgy érzem, eljött a váltás ideje, hisz nem tudtam száz százalékig megvalósítási Berkenyén, amit terveztem. Ehhez teljesen korrektül állt a Berkenye, amit szintén köszönök! További sok sikert kívánok minden egyes berkenyei csapattársamnak, mind a pályán, mind a magánéletben! Szemely szerint bizonyítani szeretnék az új edzőnemnek, illetve leendő társaimnak, emellett szeretném visszahozni azt a bizonyos “vadkerti formám”, amit többen emlegetnek nekem. Azon leszek, hogy bekerüljek a csapatba, és segítsem a Diósjenőt egy szép eredmény elérésében. Egy nehéz út előtt állok, hisz sérülésből térek vissza, amiért kétszáz százalékot kell beletennem a munkába, hogy visszanyerjem a formám, illetve a kondim.

error: Content is protected !!