Rangadót szerzett fontos győzelmet a ReklámPress-Skorpió

Gabi

Hatpontos meccset tudott behúzni a továbbra is bajnoksága élén tanyázó ‘tarjáni csapat.

Női futsal NB II, Keleti-csoport, 13. forduló:

ReklámPress-Skorpió-MVFC II 4-3 (2-2)

ReklámPress-Skorpió: Terdik – Bokor, Koch, Tóth F., Balya. Cserék: Mátyás T., Mészáros, Bede Anett, Molnár, Bede Anna, Takács. Vezetőedző: Szabó Gábor.

MVFC II: Tóth R. – Tóth N., Donkó, Pozsgai K., Pozsgai M. Cserék: Czégény, Petrik, Tóth A., Kelemen A., Papp.

Gól: Koch (7., 13., 25.), Balya (32.), ill. Tóth N. (8.), Czégény (10., 34.)

Vasárnap este a szó szoros értelmében hatpontos mérkőzésnek feszült neki a női futsal második vonalban éllovas ReklámPress-Skorpió: a 13. fordulóban az aktuális kör előtt tőlük három bajnoki egységre tanyázó Berettyóújfalu együttesét fogadta Szabó Gábor alakulata.

Az izgalmakban gazdag találkozón először egy gólváltást jegyezhettünk fel, hiába kerültek előnybe a hazaiak, a másik oldal postafordultával egalizált. Hamarosan már a látogatók kerültek fórba, de a nógrádi hölgykoszorú még a szünet előtt remivé módosította az állást. A fordulást követően a mesterhármasig jutó Koch főszereplésével újra elléptek riválisuktól a ‘tarjániak, majd negyedszerre is beköszöntek, és mivel ellenfelük már csak szépíteni tudott, a házigazdák négy-hármas győzelemre tettek szert, egyúttal pedig újabb fontos lépést tettek meg hőn áhított céljuk elérésének irányába.

Szabó Gábor: Több szempontból is nagyon fontos mérkőzés volt a hétvégi. Vereség esetén három pontra megközelített volna minket a ‘Berettyó, győzelem esetén pedig tudtuk, ellépünk tőlük kilenc pontra, és így tetemes előnyre tehetünk szert. A találkozó elejétől nagy erőket mozgósítottunk, hogy gólt tudjunk szerezni, de a kapu előtt rendre rosszul döntöttünk, ráadásként öt büntetőt is hibáztunk. A második félidőben mindkét csapat támadólag lépett fel, mindkét kapusnak akadt védeni valója. Hatalmas dicséret a lányoknak, mert rengeteget dolgoztak ezért a sikerért, és szép gólokat szerezve, nagyon fontos győzelmet arattak egy nagyon jól felkészített rivális ellen. Nagy öröm, hogy egyre többen kíváncsiak a csapat hazai meccseire! Köszönjük a biztatást!

Fotó: Bakos László.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Az öregfiúk is javában rúgják a bőrt a bátonyterenyei teremkupán

Hatpontos meccset tudott behúzni a továbbra is bajnoksága élén tanyázó ‘tarjáni csapat. Női futsal NB II, Keleti-csoport, 13. forduló: ReklámPress-Skorpió-MVFC II 4-3 (2-2) ReklámPress-Skorpió: Terdik – Bokor, Koch, Tóth F., Balya. Cserék: Mátyás T., Mészáros, Bede Anett, Molnár, Bede Anna, Takács. Vezetőedző: Szabó Gábor. MVFC II: Tóth R. – Tóth […]
error: Content is protected !!