Pozitív vélemények születtek az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntője kapcsán

Gabi

Az első négy helyezett együttes csapatvezetője foglalta össze gondolatait.

Múlt héten került sor az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntőjére. A salgótarjáni Városi Sportcsarnokban lebonyolított mérkőzéseken tizenhat csapat képviseltethette magát. Ismét remek meccseket, izgalmas csatákat láthatott a lelátókat szépen megtöltő közönség. Az eseményt követően az első négy helyen záró gárdák csapatvezetőit kértük meg arra, hogy foglalják össze véleményüket a torna kapcsán.

Szalánszki Gergő, Ördögvilla FC: – Nagyon örülünk annak, hogy ismét mi emelhettük magasba a trófeát. Nagyon nagy dolog az, hogy zsinórban harmadszor vagyunk a megye legjobb kispályás csapata. Az idei torna különösen nehéz volt, hiszen megfogyatkozva tudtunk csak részt venni a rendezvényen, de a régi, és az új játékosaink is szívüket-lelküket kitéve a pályára küzdöttek, ennek az eredménye pedig az első hely lett. Az Észak kapuja elleni meccsünket tudnám kiemelni, hiszen ott nulla-kettőről kellett felállnunk a megye egyik, ha nem a legjobban védekező csapata ellen, de nagy küzdés után sikerült, ami óriási erőt adott a döntőre. Jó dolog ez a megye labdarúgásának, hogy minden évben van Szuperkupa, hiszen itt tényleg csak a legjobbak vehetnek részt, és idén is tökéletes szervezés mellett folytak le a mérkőzések. Köszönünk szépen mindent, jövőre találkozunk!

Balga József, SBTC: – Ami a játékot illeti, nos, javarészt gyors, jó iramú, izgalmas játékot láthatott a szépszámú közönség. A mi csapatunknál örömmel tapasztaltam, hogy a játékosok élvezték a játékot, felszabadultan, minden eredménykényszer nélkül játszottak. Jól éreztük magunkat a tornán. A csapatok nevében  szeretném megdicsérni a szervezőket a torna színvonalas megrendezéséért. Ezúton kívánok mindenkinek sikeres boldog új esztendőt!

Csömör József, Gold Team: – Még egyszer szeretnénk megköszönni a meghívást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon színvonalas meccsek voltak. Úgy gondolom, nagyon szép eredményt értünk el. Reméljük, jövőre is részt vehetünk majd a tornán. Mindenkinek nagyon boldog új évet kíván a Gold Team csapata!

Benécs Balázs, Észak Kapuja: – Mint az eddigiek során, idén is egy színvonalasan megrendezett tornán vagyunk túl. Élvezetes mérkőzéseket láthattak a szép számmal kilátogató nézők. A bejutott csapatok pedig megmutatták, hogy miért kerültek a döntőbe, látványos és izgalmas mérkőzések voltak egytől-egyig. Gratuláció illeti a lelkes szervező csapat minden tagját, idén is kitettek magukért, mind szervezésben, mind pedig a díjak tekintetében. Ami minket illet, az volt a terv, hogy a csoportból továbbjussunk. Ez sikerült is az első helyen. A folytatást pedig már úgy fogtuk fel, bármi is lesz, győztesek vagyunk. Kicsit azért csalódottak vagyunk, mert nem sikerült érmet szerezni, de sajnos a sorozatterhelés a végére jött ki és elfáradtunk az elődöntőre. Jövőre ismét szeretnénk itt lenni, ezért mindent beleadunk a ‘gyarmati teremtornán, hogy ismét találkozhassunk a megye legjobb csapataival!

Next Post

Gólból ismét nem volt hiány a bátonyterenyei teremkupán

Kiütéssel nyert az Egynullaegy, nagy meccset húzott be a Bello Breaking, simán győzött a Silver Shop, szép sikert aratott a Next Therm. Szombaton a nyolcadik fordulót rendezték meg a bátonyterenyei téli teremtorna hetedik idényében. Az abszolút kategória “A” csoportjában nem ismert kegyelmet az Egynullaegy, nagy csatában nyert a Bello Breaking, […]
error: Content is protected !!