Pozitív vélemények a 2017-es ReklámPress-Nógrádifutball Kispályás Szuperkupa után

Az első négy helyezett mellett az esemény főszervezője foglalta össze véleményét.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az előző hétvége szombatján az Ördögvilla FC sikerével ért véget a 2017-es Nógrádifutball Kispályás Szuperkupa. Jelen cikkünkben az említett csapat illetékese mellett a további, első négyben záró együttes képviselőjén kívül a rendezvény főszervezője foglalta össze mondanivalóját a mögöttünk hagyott esemény kapcsán. Lássuk a különféle véleményeket!

Szalánszki Gergő, Ördögvilla FC: – Tetszett a torna, jól érezte magát a csapat. Számunkra az idei kupa sokkal jobb volt, mint a tavalyi, mert legutóbb előselejtezőt is kellett játszanunk, tehát amikor anno elkezdődött a csoportkör, már fáradtak voltunk. Idén is nagyon jó volt a szervezés, színvonalas volt az esemény, nagyon jó csapatokkal. Örülünk annak, hogy itt lehettünk, annak pedig még jobban, hogy meg is nyertük a tornát! Nagyon nagy büszkeséggel tölt el minket az újabb aranyérem. Várjuk a következő évi tornát és készülünk is rá!

Babják János, S-Metal: – Mindenek előtt, szeretném megköszönni, hogy részt vehettünk a tornán. Bár kivívtuk ugyan a részvételt, mégis köszönet illeti a szervezőket a meghívásért! Jómagam és a csapattársaim mindennel meg voltunk elégedve. Az előkészítés, a piár, a lebonyolítás és a díjazás is rendben volt! Külön köszönet, a pizzáért! Szerintem a szervező bizottság érzékelte az egyetlen hiányosságot – melyet a helyi terem “adottsága” jelentett, illetve azt, hogy a rövid játékidő kevés volt a valódi párharcra! Rendkívül jó játékosokkal rendelkező csapatokkal, rendkívül színvonalas mérkőzéseket láthattunk! Minden dicséret megillet, minden résztvevő csapatot! Pláne, ha az esti buli rovására tették ezt meg. A mi csapatunk szereplésével maximálisan elégedett vagyok. Célunk ez volt, a döntőig araszolni! Sikerült, s egy erősebb, fiatalabb és nagyon ügyes tehetségekből álló csapattól kaptunk ki, de nem szégyenkezve, és nem súlyos vereséggel! Megérdemelten nyerték meg a tornát! Gratulálunk minden résztvevőnek, szervezőnek, játékosnak! Jövőre találkozunk – remélem!

Horváth Szabolcs, Mátraterenye, a rendezvény főtámogatója: – Úgy gondolom, jó volt a torna, jó szervezés mellett került rá sor. Szerintem kimagasló a szereplésünk, főleg úgy, hogy az egyetlen nagypályás csapat lettünk, akik a dobogóra fel tudtuk küzdeni magunkat. Remélem, jövőre is hasonló jó eredményt tudunk elérni egy ilyen jól megszervezett kupán. Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, valamint az S-Metal és az Ördögvilla csapatának a jó szereplésért!

Balga József, STC Salgótarján: – A torna legnagyobb pozitívuma az volt, hogy nagyon sok olyan régi ismerőssel, sportemberrel találkoztam, akivel egyébként nem tudnánk összefutni. Egy ilyen rendezvény összehozza a régi játékostársakat, focistákat, vezetőket, edzőket, nekem az egész torna abból állt, hogy ennek köszöntem, azzal beszélgettem. A szakmai részébe nem mennék bele, becsülendő azoknak a hozzáállása, akik vették a fáradtságot és eljöttek a kupára! Jó a kezdeményezés, jól szórakoztunk, meg kell csinálni jövőre is!

Baranyi Gábor, az esemény főszervezője: – Hosszú, ámbár véleményem szerint mindent összevetve jól sikerült tornán vagyunk túl. Ezúton is meg szeretném köszönni a résztvevő csapatok jelenlétét, bár fárasztó napot zártunk, úgy gondolom, a kupa minden tekintetben elérte az előzetes célját. Nyilván van egy-két nüansznyi dolog, melyekből a megfelelő következtetést levonva vágok majd neki a következő évi esemény szervezésének, szerintem kimondható, hogy komoly igény van az ilyen és ehhez hasonló eseményekre! Azt pedig mindenkinek be kell látnia, hogy egy ilyen esemény csupán egyszer van egy évben, éppen ezért, valamilyen szinten meg van kötve a kezünk a lebonyolítást illetően, ahhoz pedig, hogy valóban minden, említésre méltó csapat részt tudjon venni ezen a viadalon, lehetőleg fél nap leforgása alatt kell tető alá hoznunk. Izgalmas, komoly csaták színezték a rendezvényt, alig-alig volt üresjárat. Ezúton szeretném megköszönni a különféle segítségeket, a három játékvezető, Kovács Tamás, Szakal Tamás, Pap István munkáját, Gaál Dénes újbóli gesztusát, a ReklámPress, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága, a Káplár Fatelep, a www.suzukialkatreszek.hu, dr. Mátyás Mátyás, Csizmár Gábor, German József, a Buborék Boys, a Buki Csemege, a Banett Bt, a Kék ABC, a Hegedűs Sütőipari Kft., a Fini Plusz Kft., illetve média frontvonalon a Megafon 95.7, a Focus FM 100.4, egyben a Nógrád Megyei Hírlap támogatását. Hamarosan újra találkozunk, egy résztvevőnk meg is van: az Ördögvilla FC csapata címvédőként máris igent mondott a jövő esztendőben esedékes kupára történő meghívásra!

error: Content is protected !!