Nem mindennapi mészárlást rendezett a BTC futsalcsapata

Huszonöt gólt szerezve küldték haza sereghajtó ellenfelünket az igen termelékeny napot kifogó bátonyiak.

Kisebb szünet után hétfőn újabb próbatétel várt a Bátonyterenyei TC futsalcsapatára, megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes legénysége a sereghajtó Startolunk SE-t fogadta. Ahogy azt várni lehetett, a vendégeknek semmilyen jellegű örömük nem lehetett a mérkőzésben, igazi macska-egér játékot láthattak a nézők. Végül igen termelékeny napot fogtak ki a házigazdák, írd és mond, huszonöt alkalommal vették be a megalázó vereség ellenére is becsülettel harcoló látogatók kapuját a meccs teljes egészét komolyan vevő házigazdák. Megemlítendő Domán remek teljesítménye, aki kilenc ízben talált be. A következő körben szabadnapos a BTC, aztán március 17-én jöhet a következő fellépés, újra hazai környezetben.

Regionális futsal bajnokság, Pest megyei csoport, 12. forduló:

Bátonyterenyei TC-Startolunk SE 25-3 (11-0)

Helyszín: Bátonyterenyei, Városi Sportcsarnok, 100 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Pozsár, Bujtár, Lengyel, Domán. Cserék: Farkas, Komka, Tóth Zs., Horváth Sz., Duhonyi, Határ, Sipkó Bálint, Szeles. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (9), Komka (5), Lengyel (4), Bujtár (3), Szeles (2), Pozsár, Duhonyi, ill. Balogh (2), Sirmer

Tóth Zsolt: – A sereghajtó elleni derbivel nyitottuk a szezon második felét. Dicséret illet minket, mert nagyon erőszakosan és hatékonyan, csapatként üzemelve sikerült játszanunk, egyben bezsebelnünk a győzelmet. A befejezési százalékok is eléggé rendben voltak. Négy új emberünkből sajnos még csak kettő tudott debütálni, kettőre még várunk különböző okok miatt. Egyáltalán nem vagyunk elszállva, pedig már harmadikok vagyunk. Csináljuk tovább alázattal a dolgunkat, hogy megtartsuk ezt a pozíciót, mert szoros az élboly. A folytatásban még bármi lehet. Egyre nehezebb meccsek jönnek, de megpróbálunk újabb pontokat szerezni és minél előrébb végezni. Gratulálok a csapatnak! Köszönjük a szurkolást! Megemlítendő, Domán fellépett az első helyre a góllövőlistán, a gárda pedig kereken százgólos, ami egy szép kis szám.

Következik, 14. forduló, 2020. március 17. (kedd), 20.00:

Bátonyterenyei TC-Issimo SE

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok.

A bajnokság aktuális állása:

error: Content is protected !!