Megszerezte idénybeli első pontját a bátonyterenyei futsalcsapat

Nem mindennapi feltámadást bemutatva játszott döntetlent a hajrában kétgólos hátrányból felálló együttes.

Hétfőn túlesett szezonbeli harmadik erőpróbáján a nemrégiben megalakuló bátonyterenyei futsalcsapat, aktuális küldetésén a Kincsem Lovaspark második számú alakulatát fogadta a Tóth Zsolt által irányított armada. Kiemelendő, hogy komoly érdeklődés mellett, tömött lelátók előtt kerülhetett sor a meccsre, mintegy kétszáz néző követte az eseményeket a város sportcsarnokában. A korábban két vállalható vereséget elkönyvelő nógrádi gárda végül zsebre tehette első pontját, a házigazdák gyorsan előnybe kerültek, majd ugyan a látogatók három-egyes fórra tettek szert és még két perccel a lefújás előtt is ilyen arányban vezettek, a BTC nem adta fel, két hajrágólnak köszönhetően pedig döntetlenre mentette a párbajt a nem mindennapi feltámadást bemutató hazai legénység. Kedden jöhet az újabb felvonás, 20.30-tól Kistarcsán lép parkettre megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes társulata, a rendkívül egzotikus elnevezésű La Escuela Futsal Club ellen.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 6. forduló:

Bátonyterenyei TC-Kincsem Lovaspark SE II 3-3 (1-1)

Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok, 200 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Bujtár, Pozsár, Lengyel, Sipkó. Cserék: Farkas, Duhonyi, Domán, Tóth Zs., Komka, Horváth Sz., Szalai, Határ, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Komka, Domán, Sipkó

Tóth Zsolt: – Nagyon vártuk az első otthoni meccsünket, szerettünk volna bizonyítani a nézőknek. Úgy gondolom, a mérkőzés végére gyümölcsöt szült a küzdésünk, így meglett az első pontunk, ami nagyon fontos volt, mert meg tudtuk mutatni az ebben a bajnokságban szerintem legterjedelmesebb szurkolótábornak, hogy mire vagyunk képesek. Úgy mentünk bele a találkozóba, hogy kerüljük el, hogy hátrányban kelljen fociznunk, ami az előző két fellépésünkön megtörtént, ezért zártan kezdtük az összecsapást. Megint nem rugdostuk be a helyzeteinket, akár két meccset is meg lehetne nyerni a kialakított lehetőségeink felével. Az utolsó pillanatban viszont sikerült visszajönnünk, nagyon elégedett vagyok a gárdával, helyén volt a srácok szíve! Megemlítendő, hogy kellőképpen felgyorsult a játékunk, ez már elegendő lesz a futsalhoz, szerencsére bírják a fiúk a gyors focit, és ez még fejlődni fog! A komoly létszámban jelenlévő drukkerek rengeteg erőt adtak a csapatnak, nagyon sokan voltak, szinte ijesztő volt a légkör, irigyeltem is a játékosokat, hogy ezt nem tudtam megélni a pályán belülről. Le a kalappal a bátonyi szimpatizánsaink előtt, maximálisan odatették magukat és a lefújás után is sok dicséretet kaptunk! 

Következik, 7. forduló, 2019. november 5. (kedd), 20.30:

La Escuela Futsal Club-Bátonyterenyei TC

Helyszín: Kistarcsai Városi Sportközpont

error: Content is protected !!