Március 10-én Balassagyarmatra látogat az egykori szövetségi kapitány

A magyar nemzeti tizenegyet korábban irányító Dárdai Pál a BADISZVSE meghívásának eleget téve tart közönségtalálkozót az Ipoly-parti településen.

2020. március 10-én (kedden), egy kifejezetten érdekesnek ígérkező programot hoznak tető alá Balassagyarmaton. Egy közönségtalálkozó keretein belül az Ipoly-parti városba látogat a magyar válogatott egykori közkedvelt szövetségi kapitánya, a Hertha BSC színeiben korábban kis híján háromszáz alkalommal pályára lépő, majd a német csapatot edzőként négy éven keresztül irányító Dárdai Pál. A nap programja 15.30-tól veszi kezdetét, egy, a Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján megtartandó tréninggel, majd ezt követően este hattól egy talk show-ra kerül sor a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

Hab a tortán, hogy a szintén országszerte ismert televíziós szakkommentátor, Hajdú B. István lesz a műsorvezető. A rendezvény szervezője Sztancsik József, a BADISZVSE elnöke. Maradjunk annyiban, a labdarúgás gyakorlatilag minden szegmensében szereplő érdeklődőnek érdemes lesz ellátogatni a megyénkben üde színfoltnak nevezhető eseményre, színes élményre van kilátás! A belépés díjtalan!

error: Content is protected !!