Komoly meglepetés nélkül pergett le a keleti megye három hetedik köre

Gabi

Simán nyert a Karancsalja, újabb fontos sikert gyűjtött a Vanyarc, parádés fordítást produkált a Felsőtold, nem hibázott a Mátramindszent, odahaza tudott győzni az Ecseg.

Az elmúlt hétvégén a hetedik fordulót bonyolították le a keleti megye háromban. Az aktuális program során a Karancsalja csúnyán lerendezte a Nagybátonyt, az ezúttal a Roma SE Varsányt megfricskázó Vanyarc ismét remek sikerrel hívta fel magára a figyelmet, a Felsőtold nem mindennapi feltámadással előrukkolva intézte el az Építők KC-t, a Mátramindszent elvárható győzelemre tett szert Nagylócon, az Ecseg pedig odahaza gyűrte le az Egyházasdengeleget. Lássuk a mérkőzések részleteit és az edzők nyilatkozatait!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 7. forduló:

Karancsalja-Nagybátony 6-0 (3-0)

Vezette: Strehó E. (Lovasi J., Homoki G.)

Karancsalja: Kucsera – Kristóf P., Mede, Fenes, Henglár – Báder (Sirkó, 71.), Sasvári (Tőre, 80.), Papp (Lantos, 66.), Fekete (Kadlót, 78.) – Oláh T. (Deák, 75.), Nagy Z. (Kaszás, 57.). Edző. Csicsman Tamás.

Nagybátony: Molnár – Mátrai V., Csík, Mátrai Zs., Minka – Danyi, id. Orosz P., Barabás, Orosz (Oláh Sz., 51.) – ifj. Orosz P., Kürti. Edző. Sipkó Sándor.

Sárga lap: Nagy Z., ill. Munka, Csík

Piros lap: Molnár (79., Nagybátony)

Gól: Sasvári (25., 39.), Nagy Z. (34.), Oláh T. (53., 64.), Kaszás (85.)

Jók: az egész csapat, ill. Mátrai V.

Csicsman Tamás: Egy újabb szép győzelem és nagyszerű játék, amit megint letett a csapat az asztalra. Le a kalappal mindenki előtt. Csak ismételni tudom magamat. A múlt heti formában, fegyelmezett védekezéssel, és mintaszerű kontrákkal gyűrtük le az ellenfelünket. Remélhetőleg, ezzel a lendülettel le tudjuk még hozni ezt a pár mérkőzést. Kiemelni megint csak az egész csapatot tudom. Szép volt fiúk! Sok sikert kívánok a ‘Bátonynak.

Sipkó Sándor: Újjáalakulásunk óta, ez volt az első, és remélhetőleg az utolsó olyan meccsünk, ahol nem éreztem eltökéltséget a csapatban.


Vanyarc-Roma SE Varsány 2-1 (1-0)

Vezette: Béres K. (Makovinyi Z., Csillik L.)

Vanyarc: Oláh A. – Szabó P., Szarvas, Rücz, Komjáthi – Puporka (Mátyás Zs., 71.), Duhonyi, Fehér, Miklósi – Hajdú, Ságodi. Edző: Babka János.

Roma SE Varsány: Balázs R. – Sárközi F., Kökény T., Petrovics A., Kósa D. – Kökény B., Kósa M. (Kökény J., 68.), Sárközi R. (Petrovics E., 81.), Radics D. – Sámuel G., Baranyi S. Játékos-edző: Sámuel Gergő.

Sárga lap: Rücz, ill. Petrovics A., Kökény T.

Gól: Rücz (31.), Ságodi (79.), ill. Kökény T. (86.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Babka János: Tudtuk, nehéz lesz, és az is volt! Ha mindannyian csak a focival foglalkoznánk, még ezen a szinten is örömünket lelnénk benne! Köszönjük a szövetség pozitív hozzáállást, bár a vendégek mit sem törődtek ezzel!

Sámuel Gergő: – Parázs mérkőzésen, a győzelmet jobban akaró hazai csapat nyert!

Felsőtold-Építők KC 5-3 (1-3)

Vezette: Szabó L. (Bacsa Gy.)

Felsőtold: Nagy I. – Berzák (Nyirjei, 54.), Kucsik, Balázs S., Zeke – Kiss N., Imre D., Foltényi (Vido, 76.), Hucskó – Balázs B., Klárik (Imre Cs., 88.). Edző: Nagyváradi István.

Építők KC: Nemcsok – Tőzsér, Klajban (Barna, 58.), Egyedi, Huszár (Berki J., 63.) – Hranek, Palotai, Szabó J., Csikós (Balogh, 46.) – Oláh F., Smelkó. Játékos-edző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Kucsik, Klárik, Balázs S., ill. Palotai, Smelkó

Gól: Kiss N. (13., 75.), Balázs B. (57., 84.), Klárik (87.), ill. Smelkó (3., 21., 30.)

Jók: Balázs B., Kiss N., ill. Egyedi, Klajban, Hranek

Nagyváradi István: Az első félidőben nem koncentráltunk eléggé és a szerencse sem állt mellettünk. Az ellenfelünk jól játszott, meglepett minket, de vissza tudtunk jönni a meccsbe. A második félidő a miénk volt, és sikerült megfordítani a mérkőzést, csapatként ismét jól működtünk, dicséret illeti a fiúkat. Összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Smelkó Károly: A meccsek kilencven percig tartanak, nem hatvan, ezt tudomásul kell venni. Sajnos belefáradtunk a mérkőzésbe, viszont már látszik a fény az alagút végén, de oda nagyon rögös út vezet, rengeteg munkával jár majd. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez! De azt azért megjegyezném, hogy az ellenfél védőjátékosa tudja azt, hogy kiről van szó, állítson a száján, mert amit velem szemben megengedett magának, azt kikérem magamnak! Amúgy nem tudom, mire volt ilyen nagy szája, mert rugdosódáson meg lökdösődésen kívül, semmit nem tud a játékból, amúgy engem Smelkó Károlynak hívnak, de nem hiszem, hogy be kell mutatkoznom a Nógrád megyei futballban, ellentétben vele! Csapatunk játékosának, Oláh Máriónak a csapat és a Forgáchi Épitők vezetősége nevében őszinte részvétünket fejezzük ki!


Nagylóc-Mátramindszent 1-6 (0-4)

Vezette: Bangó R.

Nagylóc: Rimai – Fábián K., Bartus, Berta, Kalocsai – Szentandrási, Balogh J., Brumár, Balogh G. – Kovács J., Oláh Sz. Játékos-edző: Fábián Krisztián.

Mátramindszent: Szomszéd – Nagy Á., Neumann, Rostás I., Zám (Kis M., 65.) – Puporka (Forgács, 75.), Horváth B. (Orbányi, 44.), Szekula, Rostás J. – Orosz (Orbán, 81.), Szűcs (Halász, 55.). Edző: Bakos Zoltán.

Sárga lap: Horváth B.

Gól: Balogh G. (77.), ill. Rostás J. (12., 80.), Horváth B. (24., 43.), Nagy Á. (40.), Szekula (88.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Fábián Krisztián: – Csapatunk nagyon gyengén szerepelt az első félidőben. Fegyelmezetlenek voltunk és hatalmas egyéni hibákkal játszottunk, melyekből kaptuk a góljainkat. A második félidőt jól kezdtük, voltak támadásaink, de újabb hibákat vétettünk, és ezáltal teljesen szétestünk, és ez így is maradt a meccs végéig.

Bakos Zoltán: – Mi minden meccsre úgy megyünk el, hogy győzni akarunk, és tiszteljük az ellenfelet, bármelyik csapat is legyen az! Ehhez a meccshez is úgy álltunk hozzá, ahogy eddig. Egy lelkes együttes ellen győztünk, jobbak voltunk, le a kalappal a srácok előtt. Gratulálok a Nagylócnak is, jó volna, ha megmaradnának, mert jóindulatú gárda. Most kiderült, hogy egy játékvezető is tud jól meccset vezetni! Készülünk  a vasárnapra az Építők ellen, mert nekünk az nagyon fontos mérkőzés lesz!


Ecseg-Egyházasdengeleg 2-1 (2-0)

Vezette: Bencsik B. (Szabó T.)

Ecseg: Baranyi L. – Mihalik J., Banos, Baranyi M., Mihalik R. – Baranyi R., Murányi (Tóth Z., 89.), Moravcsik D., Kelemen B. – Baranyi T., Határ. Edző: Moravcsik Ferenc.

Egyházasdengeleg: Mlinárcsek – ifj. Berkes B., Holecz (Franka, 65.), Liptai, Jakus – Sálek (Sinkó, 46.), Tóth L., Pete, Szűcs – Gyurik B., Gyurik P. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Mihalik J., Moravcsik D.

Gól: Banos (5.), Baranyi T. (11.), ill. Jakus (66.)

Jók: Baranyi L., ill. az egész csapat

Moravcsik Ferenc: – Talán ennyivel jobbak voltunk a helyzetek alapján, de különben egyenlő ellenfelek mérkőztek meg. Közepes színvonalú mérkőzésen, jobban kihasználtuk a lehetőségeinket, ezzel nyertünk. Sportszerű meccs volt, a játékvezetéssel meg voltam elégedve. Gratulálok az ellenfélnek a sportszerű játékhoz.

id. Berkes Balázs: Nem tudok mit mondani, megint odaajándékoztuk a három pontot az ellenfelünknek. Ahogy az előző mérkőzésünkön is, most is ugyanolyan helyzetbe kerültünk. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, mert végigküzdötték a mérkőzést, csak hát, a helyzetkihasználás.


Szabadnap: Szurdokpüspöki.


A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Hazai szemmel felemás kört rendeztek a nyugati megye háromban

A szünet után indult be az Ősagárd, hengerelt a Tereske, idegenben örülhetett az Erdőkürt, könnyedén nyert a Tolmács, nem állt ki a Keszeg. Az előző hétvégén a hetedik fordulót rendezték meg a nyugati megye háromban. A pár napja lezajló meccseket illetően elmondható, hogy az Ősagárd a második félidőben beindulva lépte […]
error: Content is protected !!