Kettős szerepben várja a Megyei Kupa második körét László Loránd

Gabi

Egy biztos: rosszul nem járhat a Mohorát játékosként, a Szécsényt pedig edzőként segítő sportember.

Szerdán 16.30-kor a Megyei Kupa második körének veselkedik neki a sorozatban még talpon lévő tizenhat alakulat. A zömében mezeinek tűnő párosítások között belebotolhatunk egy kettős szerepkör miatt kifejezetten pikánsnak nevezhető találkozóba, a nyugati megye kettőben szereplő Mohorát játékosként, míg az egy osztállyal följebb vitézkedő Szécsényt vezetőedzőként segítő sportember csapatai ugyanis éppen egymással nézhetnek majd farkasszemet. Nézzük, milyen érzésekkel várja a kilencven percet cikkünk főszereplője!

– Mi járt a fejében, amikor megtudta a sorsolás kimenetelét?

– Edzésre érkezve tudtam meg a kupasorsolást – kezdte László Loránd. Viccelődtünk is a szécsényi játékosokkal az öltözőben, hogy eddig tartott számukra a kupa.

– Szerdán melyik gárdát fogja segíteni?

– Természetesen a szécsényi csapatot legjobb tudásom szerint felkészítem, hogy továbbjussanak. Ha Mátyás Zsolti játéklehetőséget ad számomra, akkor a Mohora továbbjutásáért mindent meg fogok tenni. 

– Szóval mindkét öltözőben jelen fog majd lenni?

– Ha pályára lépek, akkor a mérkőzés előtt, közben és a végén is mindkét csapat öltözőjében helyet kérek magamnak. Ha nem tudok, akkor csak a meccs végén látogatom meg a hazai öltözőt.

– Melyik együttesnek milyen célja lehet ebben a sorozatban?

– Nem kérdés, hogy mindkét csapat tovább szeretne jutni, de ez a sorozat szerintem nagyon létszámfüggő. 

– Mivel lenne elégedett a mérkőzés lefújásának pillanatában?

– Akárhogy is alakul a találkozó, én csak nyerhetek. Remélem, hogy sérülés nem lesz egyik oldalon sem, és a harmadik félidő is jól sikerül.

Next Post

Jöhet a második forduló a Megyei Kupában

Nem hibázna az SBTC és a Berkenye, csoport riválisok csapnak össze Taron, szomszédderbit rendeznek Nógrádsipeken. Megyei Kupa, 2. forduló, 2018. március 28. (szerda), 16.30: Mihálygerge (Megyei II. osztály, Keleti-csoport, 10. hely)-SBTC (Megyei I. osztály, 1. hely) Szavakkal igen csak nehezen jellemezhetően egyoldalúnak ígérkező párbaj keretein belül vágnak neki a szerda […]
error: Content is protected !!