Ismét megrendezik Salgótarjánban a Dupák Gábor Emlékmérkőzést

Gabi

A Téli Teremlabdarúgó Bajnokság döntői előtt kerül sor a barátságos meccsre.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is megrendezik a salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó Bajnokság zárójátéknapjának betétprogramjaként sorra kerülő Dupák Gábor Emlékmérkőzést. Az 1998-ban fiatalon elhunyt sportember iránti tiszteletből a névadó barátaiból álló együttes a Városháza alkalmi alakulatával játszik egy gálameccset szombaton 17.20-as kezdéssel. Ahogy már korábban megszokhatták, a találkozót megelőzően idén is megszólaltattuk a két érintett oldal csapatvezetőjét, lássuk az előzetes felvezetőket!

Salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, Dupák Gábor Emlékmérkőzés:

2019. január 26. (szombat), 17.20: Dupák Gábor Barátai-Városháza

Széll László, Dupák Gábor Barátai: – Megtisztelő, hogy én állíthatom össze az idei emlékmérkőzésre is Dupák Gábor barátainak a csapatát. Örömmel fogadta el mindenki a meghívást, első szóra igent mondtak, amikor megtudták, hogy kikből áll az ellenfél. Csettintettek is azonnal, hogy ez ugyanolyan nehéz, küzdelmes, gólokban gazdag csörte lesz, mint a tavalyi, ahol szoros találkozón sikerült nyernünk hét-hatos arányban. Egy nagyszerű ember nincs már régóta közöttünk, aki élt-halt a fociért, mindkét csapatban vannak jó páran, akik hozzá hasonlóan imádják ezt a szép sportágat. Remélem, akik eljönnek szombaton, azoknak kellemes perceket fogunk okozni és egy jó hangulatú, színvonalas meccsel tudunk emlékezni Dupák Gáborra.

A csapat kerete: dr. Gaál Zoltán, dr. Csonka Csaba, Kőházy Zsolt, Szabó Attila, Erdősi Tibor, Petrény Gábor, Andó Ákos, Hegedűs Tamás, Kovács Bence, Keviczki Domícián Gábor, Botos Attila, Széll László.

Holczer Tamás, Városháza: – Egy emlékmérkőzésre való felkérést mindig vegyes érzelmekkel fogad az ember, hiszen egy ilyen meccs akkor jöhet létre, ha valami elmúlt, véget ért. Így lesz ez most is, hiszen szombaton azért lépünk pályára, hogy megemlékezzünk egy nagyszerű salgótarjáni emberről, az egykori Városháza csapatának kiváló tagjáról, Dupák Gáborról! A találkozó komolyságára való tekintettel, a jelenlévők listáján csak városházi dolgozók találhatók meg. Azonban itt megjegyezném, hogy bár az együttesünk összeállításánál nem az eredmény motivált bennünket, így nem a bajnokságban résztvevő játékosok erősítik a keretet, azt gondolom, egyáltalán nem vehető fél vállról a csapatunk, hiszen a résztvevők legtöbbje még ma is aktívan rúgja a bőrt. Az ellenfél névsorát elnézve, biztos vagyok benne, hogy jó meccset fognak látni a nézők.

A csapat kerete: Babják Csaba, Huszár Máté, Dániel Zoltán, Molnár Károly, Szathmáry Zsolt, Holczer Tamás, Sági László, Hegedűs Gábor, Scharner Róbert, Huszár Péter, Csulák Gergely.

Fotó: Viskárdi Péter.

Next Post

,,Ezt csinálta a felvidéki dödölle!"

Gabora János tudja a XXVII. gáláját megnyerő zalaegerszegi öregfiúk titkát, az ismét jól sikerült tornát szervező sportember büszke rá, hogy ismét Salgótarján felé irányult a honi fociszeretők figyelme. Mintegy két héttel ezelőtt bonyolították le az immáron XXVII. alkalommal sorra kerülő Gabora Gálát. A nemzetközi jótékonysági öregfiúk kispályás torna a Zalaegerszeg […]
error: Content is protected !!